6220 classic telefonuma uygun tema ve oyun yükliyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

motaboy

motaboy

Üye
    Konu Sahibi
heLp Mee.....

• Beğen
Tepkiler: hewal_agıt

montella

Üye
ben oyun veya tema yüklüyorum fakat benim başka sorunum var ben oyun yükledim oyunlarda ses çıkmıyor sebebi nedir acaba?

jatvalca

jatvalca

Üye
heLp Mee.....

6220 symbian bi cihaz bayağıda güzel bir telefon büyük ihtimalle yüklerken sorun yaşıyor olabilirsin.Bilgisayarda PC SUİTE programı olmazsa oyunları telefona atsanda bişeye yaramaz
Pc suite yüklüyse telefona yüklediğin oyunlar cihazı desteklemiyor olabilir symbian 9.3 versiyon olanları yüklemeyi dene eğer olmazsa detaylı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz.

labtek71

Üye
ben oyun veya tema yüklüyorum fakat benim başka sorunum var ben oyun yükledim oyunlarda ses çıkmıyor sebebi nedir acaba?
Arkadaşım bu oyun ve temaları nerden yüklüyorsun bizimle paylaşırmısın Teşekkürler

efexor

efexor

Üye
Arkadaşım bu oyun ve temaları nerden yüklüyorsun bizimle paylaşırmısın Teşekkürler
Reklam gibi olmasın sadece paylaşım amaçlı yazıyorum

captan0631

Üye
istemediğiniz kadar tema bütün telefonlara göre tema bulunmaktadır....

ossea

Üye
eyvallahg çok güzel oldu bu siteler sağolun

peugeot_bor

Üye
benimede bir sorunum var yaklaşık 2 haftadır proğram ve tema yükleyemiyorum. yüklü prğramlarıda kaldıramıyorum acaba versiyon yükselttim ondanmıdır. versiyon 5,15 proğram yüklemeye çalışınca ise dosya bozuk diyor hepsine

len10

Üye
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum bilgi olsun diye söylüyorum.
Bende 6220 c kullanıcısıyım ve hiç bir sorunum yok çok güzel bir telefon.
Biraz şans mı desek telefonumu alır almaz.Suiteden güncelledim 3.25 ti sürüm 5.15 fln yükseltildi.
Eğer sorunlarınız varsa güncel sürümlerini yüklerseniz sorun kalmaya bilir.
Bende sorun yaşamamamın nedeni sürümün yüksek olması olabilir?
Yardımım dokunduysa ne mutlu iyi günler...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
evet güncelleme telefon açıklarını kapatır bazende yeni menüler getitirir cihaza.bi deneyin sizde.

AllaTurca

Üye
Arkadaşlar 6220 Classic'e hareketli tema yüklenmiyor değil mi? Ne kadar yüklesem de çalışmıyor. Problem telefonumda mı yoksa özellik desteklenmiyor mu?

masalprensy49

Üye
6220 classic aldım sıfır 480 e 9 taksıt harıak telefon tek kelımeyle süper

dikcigil

dikcigil

Üye
merhabalar ben bu telefonu 6220c yeni aldım 3yıl kadar 7610 kullandıktan sonra, 4,13 versiyon var telefonda bunu 5,15 e yükseltmeye çalışıyorum psudan fakat her denememde telefon bağlantısı koptu diyor. bununla birlikte telefona müzik atamıyorum yine aynı şekilde telefon bağlantısı koptu diyor,halbuki kopmadığı halde

--------------- Ekleme ---------------

merhabalar ben bu telefonu 6220c yeni aldım 3yıl kadar 7610 kullandıktan sonra, 4,13 versiyon var telefonda bunu 5,15 e yükseltmeye çalışıyorum psudan fakat her denememde telefon bağlantısı koptu diyor. bununla birlikte telefona müzik atamıyorum yine aynı şekilde telefon bağlantısı koptu diyor,halbuki kopmadığı halde.birde phonix proğramıyla da denedim yine aynı şeyi yapıyor

nestiyer

Üye
tesekkurler benimde cok isime yaradi sagolun arkadaslar

arkadaszlar ben nokia 6220 classic model telefon icin program indirmek istiyorum ama bulamiyorum bana yardimci olurmusunuz acaba

arkadaszlar ben nokia 6220 classic model telefon icin program indirmek istiyorum ama bulamiyorum bana yardimci olurmusunuz acaba

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
owsnkin.com da tema bu oyunturka.com dan da oyun indirebilirsin

forumcu89

Üye
6220 symbian bi cihaz bayağıda güzel bir telefon büyük ihtimalle yüklerken sorun yaşıyor olabilirsin.Bilgisayarda PC SUİTE programı olmazsa oyunları telefona atsanda bişeye yaramaz
Pc suite yüklüyse telefona yüklediğin oyunlar cihazı desteklemiyor olabilir symbian 9.3 versiyon olanları yüklemeyi dene eğer olmazsa detaylı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz.

ya bana bi yardomcı olsan sana zahmet bendede 6220 classic war tema yükleyemedim:(

l1on3lm3ss1

Üye
kardeş telefonda tercih ayarlarından diğer sesleri aç ses çıkar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş konuyu yanlış yere açmıssın 6220c java değil symbian 9.2 telefondur senin yüklediğin tema uzantısı *sis şeklinde olmalıdır oyun ise onu bilmiyorum işte :D

crycry

Üye
arkadas lar oyunların seseleri ni yada telefonunnu sesinin oacınn

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
pc suite kuLLaN

Üst Alt