6220 classic Oyun Yuklemek İçin Bi Kaynak ?

Sponsorlu Bağlantılar

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
    Konu Sahibi
6220 classic Oyun Yuklemek İçin Bi Kaynak ?
6220 classic Oyun Yuklemek İçin Bi Kaynak verebilicek olan varmı s9.3 turu ama sıtede okadar ındırdım acmıyor oyunları bı yardım edın lutfen sisx lermi yukleniyor yoksa acil yardım ve kaynak !!

s9.3 yok sitede !:mahcup::agla

• Beğen
Tepkiler: kervancı ve hakan_gs-

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
    Konu Sahibi
millet biri bile bisey yzmıcakmı ?

efexor

efexor

Üye
Lisanslı oyunlar yüklenir.Lisanssız yada süresi geçmiş oyunları kendin lisanslandırabilirsin.yani sis leri sisx yapabilirsin.program forumda mevcut

azg21

azg21

Üye
Lisanslı oyunlar yüklenir.Lisanssız yada süresi geçmiş oyunları kendin lisanslandırabilirsin.yani sis leri sisx yapabilirsin.program forumda mevcut

arkadaşım linkini verebilirmisin ben bi türlü bulamadım da :( :( :(

goblet

goblet

Üye
malesef şuanda 6220c için çok pek oyun yok forumda. Benim denediklerim hep yarım ekran çalıştı.

AllaTurca

Üye
Arkadaşlar 6220 Classic'e hareketli tema yüklenmiyor değil mi? Ne kadar yüklesem de çalışmıyor. Problem telefonumda mı yoksa özellik desteklenmiyor mu?

meftare

Üye
teşekür ederim böyle program ettiğiniz iin

HIPAP2

Üye
mıllet bn de de aynı telefon var ne yukledımse çalıştrdı (n gage ler harıç) ona gore :)

mahmut-89

Üye
ya sis programlrını açmıyo benim tlf..6220c..:(

kanvoldo

kanvoldo

Üye
arkadaşlar 6220 için pek bi yenilik yok ama yabancı sitelerde var bazılarında şu download1000 gibi olanlar işte

rambo6868

Üye
Sizin telefonda bi sorun vardır. Ben de 6220 c kullanıyorum. Piyasada denemediğim oyun,pro,tema,piton ne geliosa aklınıza hepsi çalıştı. Hiç bir sorunum yok. Hatta sistem modifikasyonlar bile sorunsuz.

Size tavsiyem: 1-sakın yazılım güncellemeyin. 2- antivirüs yüklemeyin. 3-2 ayda bir format atın.

--------------- Ekleme ---------------

bende çalışan uygulamaların listesi: (6220 c kullanıorm)

Xplore,FreeSign,Handyler,Smartmovie,Ucplayer,Skyfire,Ucweb,BestTorch,Gdesk,Iphonedesk,Cepinfo,Discolight,
Smartworkspace,ThemeEngine,Theme DIY,LightCtrl,JbakTaskman,Ajoy,PlanTask,TTpod,Rescoviewer,CameraFX,
MuteCamera,VthemePlus,RotateMe,Baable,ProPaint,HelloOX,HelloCarbide,BestXP,MotionSensor,Multiscanner,Garmin,
OviMap,NokiaMap,Google Maps,FLVplayer,,,,,,,,

Bi de ngage de çalışıo.

19ali25

Üye
oyun yuklemek için site werebilecek biri warmı?

polat2222

Üye
:bann:
Sizin telefonda bi sorun vardır. Ben de 6220 c kullanıyorum. Piyasada denemediğim oyun,pro,tema,piton ne geliosa aklınıza hepsi çalıştı. Hiç bir sorunum yok. Hatta sistem modifikasyonlar bile sorunsuz.

Size tavsiyem: 1-sakın yazılım güncellemeyin. 2- antivirüs yüklemeyin. 3-2 ayda bir format atın.

bende çalışan uygulamaların listesi: (6220 c kullanıorm)

Xplore,FreeSign,Handyler,Smartmovie,Ucplayer,Skyfire,Ucweb,BestTorch,Gdesk,Iphonedesk,Cepinfo,Discolight,
Smartworkspace,ThemeEngine,Theme DIY,LightCtrl,JbakTaskman,Ajoy,PlanTask,TTpod,Rescoviewer,CameraFX,
MuteCamera,VthemePlus,RotateMe,Baable,ProPaint,HelloOX,HelloCarbide,BestXP,MotionSensor,Multiscanner,Garmin,
OviMap,NokiaMap,Google Maps,FLVplayer,,,,,,,,

Bi de ngage de çalışıo.

aslkerf

Üye
telefonu hacklemen gerek coğu oyunu yükleyebilmen için bundan sonrada s60 3rd oyunları aratırsan alayını çalıştırır.... 240x320 olacak...

by_liseli_nase

Üye
arkadaşım linkini verebilirmisin ben bi türlü bulamadım da :( :( :(

gzm46

Üye
6220 c oyunlarını nerden bulabiliriz tam ekran

ghost841

ghost841

Üye
da symbian v3 veya java 240*320 oyunları yükleyebilirsin ben denedim açılıyo oyunlar

da symbian v3 veya java 240*320 oyunları yükleyebilirsin ben denedim açılıyo oyunlar
PARDON ARKADAŞLAR İŞTE LİNK BURDA

reis_istt

reis_istt

Üye
6220 için hareketli tema isteyenler own skin sitesinden indirebilir temaları yükledikten sonra menüde own skin klasör çıkıyo açtıktan sonra ayarları yapın temalar hereketli oluyo

yozgatliemrah

yozgatliemrah

Üye
kardeş benim ki de 6220 ben program ve ne istersen yüklüye bilirsin nasıl mi bak iyi dinle telefon dan dediğimi yap olur

menü ayarlar tel.ayar uygulamalar uyg.yöneticisi yazılım yükleme:( tümü ) yap çev.içi.sert.kontrolu (kapalı) yap tamam dir jar sis SIS sisx yüklenip

fucker_fuckara

fucker_fuckara

Üye
arkadaşlar bende de 6220c var ama tek n-gage emulatörü yükleyemedim nerden indireceğimi bilen varsa mesajını bekliyorum

Üst Alt