6220 classic mesaj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

eyup ensar

eyup ensar

Üye
yapman gereken yhazma dilini ingilizce yapmak bende de aynısı oluyodu

enesbayraktar7

enesbayraktar7

Üye
saolasın kardeş teşekkür ederim allaha şükür yazma dilini ing yapınca düzeldi yoksa teli fırlatıp atasım gelyodu ya çok saolun:D

benmerakli

Üye
Arkadaşlar aynı dertten muzdariptim ingilizce yaptım düzeldi teşekkürler.:oke:

Arkadaşlar! İngilizce karakterde türkçe harfleri kullanamazsınız... Bu durumda acaip mesajları eşinize dostunuza nasıl gönderirsiniz???

Mesela " ı " harfini ingilizcede " i " olarak yazıyorsunuz... Peki bir ortamdan sıkıldığınızı veya birisinin birisini çok fazla sıktığını ... vb. nasıl yazacaksınız???

Neyse; BEN TÜKETİCİ MAHKEMESİNDE DAVAYI KAZANDIM... O KUSURUN "ÜRETİMDEN KAYNAKLANAN VE GİDERİLEMEYECEK SORUN" OLDUĞU GEREKÇESİYLE İADESİNE KARAR VERİLDİ...

Bugün de geri iade ettim ve paramı nakit olarak aldım... DUYURULUR...

54k4ry4

Üye
s.a arkadaşlar bende 6220c-1 kullanıyorum bugun tlf u gncelledim. ve msj gönderme iareti kaldı ekranda .. bide pc ye yakın tutunca pc nin ekran kaymaya başlıyo msj geliyomuş gibi . ne yapabilirim

crazyspym

Üye
kardeşim boşa uğraşma benim denemediğim yol kalmadı isms yükle ömür boyu kullan

FreeStyL_E

Üye
ARkadaşlar Yazılımları Nereden Yükleyebilirim :(( Yardımlarınızı beqliorm TşekkrLer

--------------- Ekleme ---------------

ARkadaşlar Yazma Tipini İngilizce Yapınca Donma yaşanmıormu ?

Ya güncelleme nasıl yapıcam Hiç Bi bİlgim YOk Yardım edermisnz :)

benmerakli

Üye
ARkadaşlar Yazılımları Nereden Yükleyebilirim :(( Yardımlarınızı beqliorm TşekkrLer

ARkadaşlar Yazma Tipini İngilizce Yapınca Donma yaşanmıormu ?

Ya güncelleme nasıl yapıcam Hiç Bi bİlgim YOk Yardım edermisnz :)

Arkadaşım, önce NOKİA suit programını bilgisayarına yükleyeceksin. Sonra o program aracılığıyla, telefonu usb vaya bluetooth bağlantısı yapıp, ordaki menülerden hagisini seçrsen o işlemi yaparsın. şimdilik bu kadar yazabildim. Umarım yeterlidir...

rmz74

Üye
arkadaşlar cihazı nokia care de güncelletin özel sürüm var 6.101 hiç bir sorun yok gayet güzel çalışıyo

aynı mesaj sorunu bendede vardıı

riiis

Üye
mesajla ilgili sorunun varsa telefonun dilini türkçeden ingilizceye al bıde ole kulllanarak dene yardımcı olucaktır

resulemre89

resulemre89

Üye
bende de oldu aynı problem..

SeYFi25

Üye
BU SORUNU ÇÖZDÜM !

Turkcell'den 100mb'lık internet paketi alın 10 tl'ye...

Daha sonra telefonu kendi içerisinde yer alan "Veri Yöneticisi" adlı klasör altında yer alan "Cihaz Yöneticisi" adlı programı çalıştırın. Daha sonra seçeneklerden güncellemeleri kontrol et deyince güncelleme buluyor ve bunları 3g üzerinden telefona yüklüyor. Telefon kapanıp açılınca birçok sorunla beraber bu mesaj sorunu da TARİH oluyor.

Artık SİZ DE doya doya türkçe karakterlerle ve T9 la sms yazabileceksiniz.

Sorunu 1 yıldır çözmüştüm ama benden başka mağdurlar olabileceği aklıma gelmemişti.

Umarım sizin de işinizi görür.

ALLAH yardımcınız olsun,

KOLAY GELSİN

İTÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİSİ [İTÜ Farkı :)]

Üst Alt