6220 classic mesaj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

dEs_

dEs_

Üye
arkadaşım evet güzel bulmuşsun gercektende orada sozlükle yazıldığında yavaşlama olmuyo tşkler ve direk gönderebiliyosun
Sağolasın kardeş... Evet ister t9 ister standart yazabilirsiniz...

semosoft

Üye
Arkadaşlar bende aynı sorunu alıyordum. Mesaj Yazma dilini ingilizce yaptım sorun allaha bin şükür çözüldü..... teşekkür ederim...

veyseltuna

veyseltuna

Üye
güncelledikten sonra benim 6220c de de aynı sorun olmuştu. mesaj yazma dilini ingilizce yapınca sorun çözülüyor.

Valla hay allah senden razı olsun. Valla bende de aynı prob vardı yazma dilini ingilizce yaptım sorun çözüldü oh be :D

thehaxi64

Üye
Evet aynı sorun bendede var, garantiye gittim ve anlattım aynı şekilde bana dedikleri şey bu yeni yazılımın 5.15'in özelliği. nokia bunu açıkladı bunun için yeni sürün gelcekmiş. eğer veriyosununuzu geri almaya kalkışırsanız telefonunuz bi daha açılmaz. ve garantiye göndermek zorunda kalırsınız teşekkürler saygıLar.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bende aynı sorunu alıyordum. Mesaj Yazma dilini ingilizce yaptım sorun allaha bin şükür çözüldü..... teşekkür ederim...

Gerçekten işe yaradı Çok sağoL (::oke:

erkanjrx

Üye
Arkadaşlar ayrıca eski sürümlerde # tuşuna basılı tutunca telefon sessiz moda geçmiyor, ama 5.15 te # tuşuna basılı tutunca sessize geçiyor. saygılar..

back2back

Üye
Öncelikle Selamlar..

Bende bi 6220 classic kullanıcısıyım telefon alalı 1 hafta olmustu kamerada problem vardı kamera icindeki mercek bir acılıp bir acılmıyordu..neyse garantiye verdim 1 ay oldu bilgilendirme mesajı geldi ve teli almaya gittim aynı problem devam ediyordu kabul etmedigimi belirttim ve tekrar gönderdiler dün tekrar bilgilendirme mesajı geldi servis islemi tamamlanmıstır diye gittim almaya yenisini verdiklerini söylediler fakat telefonun bataryası ve arka kapagı degismedi diye söylediler..bu durum ne kadar dogrudur bilemiyorum ben telimi 1 haftalıkken veriyorum bana sıfır kutusunda tel verilmiyor nokia servis konusunda ne yazıkki cok zayıf..

Simdi de telefonda türkçe dil secenegi yok nokia software update programıyla yükleme yapayım dedim en son yazılım yüklüymüs..bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar nasıl türkceye cevirecegim bu telefonu yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkurler..

abdullahercan29

Üye
Nokio software update ile 5.15 sürünü yeniden yükleyebilirsin. Ama burda önemli olan telofonunun türkçe seri olup olmadığı. Türkçe dil kodu NOKIA 6220 Classic RM-328
0556998 EURO2 PLUM TURKEY
0556392 EURO2 BLACK CYAN TURKEY

Telnun dil koduna böyle bakabililrsin.

Eğer yukardaki kodlardan biri ise nokia software update ile 0556998 veya 0556392 firmware yeniden yüklemelisin.

katliam_26

Üye
kardeş saol senin yöntem işe yaradı teşekkür ederim

ByAbsn

ByAbsn

Üye

Bende yazma dilini ingilizce yaptım ancak ben t9 ile yazdığım için bu bir işime yaramadı artık yeni güncelleme beklicem başka çare yok.

dEs_

dEs_

Üye
Bende yazma dilini ingilizce yaptım ancak ben t9 ile yazdığım için bu bir işime yaramadı artık yeni güncelleme beklicem başka çare yok.
Sende ben gibi t9 ile yazıyorsan notlar ile yazmayı dene... Bence en mantıklısı o... ilk sayfada yazılı...

çelebi275

Üye
aynı sorun bende de var ve yazılım yükleyemiyorum ayrıca üstteki linki yükleyemiyorum hata veriyor. nokıa yazılım güncellemede ise hata veriyo yarıda kalıyo yazılım yüklenemiyor..

aynı sorun bende de var ve yazılım güncellerken bağlantı sürekli kopuyo nasıl düzelteceğim

rmz74

Üye
6220 C DE ARKADAŞLAR AYNI SORUNU BENDE YAŞIYORUM MEALESEF. FORUMDA ARK BİRİ V4.13 YÜKLEDİM DEDİ ONU NERDEN BULMUŞ ACEP YADA 3.23 FARKETMEZ. BİRDE TELE FORMAT NASIL ATABİLİRİM FORMATLARSAM DÜZELİRMİ ŞİMİDDEN TEŞEKKÜRLER :d:D:D:):

BİRDE ARKADAŞLAR 6220 c sonraki sürüm 6... ne olacak ne zaman çıkar bilgisi olan varmı

benmerakli

Üye
Selam arkadaşlar... Aynı sorun bizde de var.6 ay önce aldığım 6220c telefonu kızım hiç kullanamadı. Çünkü onun için t9 modu ve hızlı yazma önemli. Ancak ben "TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ"ne şikayet ettim. Birinci iki defa gitti, yazılım güncellediler ama değişmedi. Şimdi ise tekrar şikayet ettim.
Bu sefer dilekçemde ise, artık NOKİA'nın bu kusuru düzeltmesinin mümkün olmadığı anlaşıldığından, telefonun iadesi ile paramın geri ödenmesini talep ettim. "ÇÜNKÜ BİZE O TELEFONU SATARLARKEN O DURUMUNDAN HİÇ SÖZ ETMEDİLER..." Bence hepimiz bu konuda gereken yasal süreci yürütmeliyiz... Çünkü biz o telefonlara az para vermiyoruz... Eğer belirttiği özelliklerin kullanımında kusur varsa o üretim hatası sayılır. Bu da geri iade etmeyi gerektiren bir durumdur... Selamlar..

rmz74

Üye
Ama bn teli 2. El olarak aldım

26hitman97

Üye
bendede aynı sorun var aldığım yerle konuştum nokia club a götürmemi söyledi o da olmassa servise gönderip eski bir vesiyon yükleyebiliyorlarmış.

dEs_

dEs_

Üye
ESKİ VERSİYON YÜKLEMEYİ ... YEMİYO SERVİSİN!
ÇOK ADİ Bİ FİRMA OLDUKLARINI ÇOKTAAAN BELLİ ETTİLER AMA BİZ AKILLANMIYORUZ Kİ :bann:

ozkan74

Üye
aynı şekilde bn de gncelledim ve mesaj yazarken yavaşlıyr çok canımı skmaya başladı:hmmm

emrullahcaglar

emrullahcaglar

Üye
arkadaş bende 6220c kullancısıyım mesajın hızlanmasını istiyorsan tel kendi hafızasına kesinlikle birşey yükleme var olanlarıda hafıza kartına kopyala mesajın hızlanır

ve içinde gereksiz proğlamlar var kaldır onları yaho gibi bunların hepsi yavaşlatıyor internete giriyorsan önbelleğide işinin bitiminde boşalt dediklerimi yaptığında mesajınızda sorun kalmaz

megatim

megatim

Üye
Arkadaşlar aynı dertten muzdariptim ingilizce yaptım düzeldi teşekkürler.:oke:

ozkan74

Üye
dili ing yapınca çözülüyo mesaj sorunu ama

Üst Alt