6120 Classic Kamera Sesini Nasıl Kapatabilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
6120 Classic Kamera Sesini Nasıl Kapatabilirim ?
Arkadaşlar; Ben Nokia 6120 Classic Kullanıcısıyım...

Telefonumda Fotoğraf Çekerken Çıkan Sesi Kapatmak İstiyorum Fakat Ne Yaptıysam Ne Ettiysem Bir Türlü Kapatamadım... Sessiz Moda Aldım, Telefonun ve Kamera Ayarlarının Seslerini Kapattım Ama Banamısın Demedi... Telefonumun Sürümünüde Güncelleştirdim Ama Yine Tık Yok... Bilen Bi Arkadaşımız Varsa Aramızda Uygun Bir Zamanında Bana Yardımcı Olabilirse Memnun Olur Borç Bilirim... Saygılarımla...

--------------- Ekleme ---------------

İnsaf Yaaa... Okadar Emek Sarfediyoruz... Paylaşım Yapıyoruz... Elimizden Geldiğince Yardım Etmeye Çalışıyoruz... Nedense Birşey Sordukmu Cevap Alamıyoruz... Neden Acaba ?

SİPSİ

Üye
arkadaşım sen nasıl bilmiyosan bizde bilmiyoz onun için ne yazalım

SİPSİ

Üye
olmazı istiyon bende kullanıyorum aynı telefonu yok olmuyo 2 senedir yazıyorum kimse bulamadı bende senin gibiyim kusura bakma öyle yazdığım için

arkadaşlar kamera sesi kapatma programı aranıyor 6120 için banada lazım

PRHACKX

PRHACKX

Üye
sessizdeyken çekmeyi dene

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Arkadaşlar; Ben Nokia 6120 Classic Kullanıcısıyım...

Telefonumda Fotoğraf Çekerken Çıkan Sesi Kapatmak İstiyorum Fakat Ne Yaptıysam Ne Ettiysem Bir Türlü Kapatamadım... Sessiz Moda Aldım, Telefonun ve Kamera Ayarlarının Seslerini Kapattım Ama Banamısın Demedi... Telefonumun Sürümünüde Güncelleştirdim Ama Yine Tık Yok... Bilen Bi Arkadaşımız Varsa Aramızda Uygun Bir Zamanında Bana Yardımcı Olabilirse Memnun Olur Borç Bilirim... Saygılarımla...

--------------- Ekleme ---------------

İnsaf Yaaa... Okadar Emek Sarfediyoruz... Paylaşım Yapıyoruz... Elimizden Geldiğince Yardım Etmeye Çalışıyoruz... Nedense Birşey Sordukmu Cevap Alamıyoruz... Neden Acaba ?
arkadaşım senin için biras araştırdım bu konuyu buldum alıntıdır :oke:

6120c İçin Kamera Sesini Kapatma Patchi

1.) camcorder.exe yi c:\sys\bin dizinine kopyalayın
2.) camcorder.rsc yi c:\resource\apps\ dizinine kopyalayın.
3.) bütün sesleri c:\system\sounds\digital\ dizinine kopyalayın.
3.) camcorders60v3nosound signed.sis dosyasını yükleyin (pyton uygulamasını kurmanız gerekiyor)

Ekli dosyalar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Camcorder ile alakası olduğunu sanmıyorum ...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Araştırmaların içi teşekkür ederim crespo9 :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Araştırman için teşekkür ederim $lipKnoT :)

07mg32

Üye
aynı problem bendede var (6220 c) benim arkadaşta geçelerde n95 in sürümünü gücelledi artık oda kapatamıyo:)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Değerli arkadaşlarımız bir takım faydalı linkler vermişler onlara bakarsan yardımcı olabilirler... :)

ChatlaqNaz

ChatlaqNaz

Üye
yok yha ise yaRamıo bunLAr bosuna uqrasmaın bendede war we böLe kullanmak zoRUndaıZ :)

passiv€ aggressiv€

Üye
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok yha ise yaRamıo bunLAr bosuna uqrasmaın bendede war we böLe kullanmak zoRUndaıZ :)

Evet bende artık öyle kullanıyorum... Telefonumu ilk aldığım zamanlarda çok üstüne düşmüştüm sesini kapatabilmek için ama artık hevesim kalmadı :ehe

kurbaterhan

Üye
yha bana yardım edin bnde de 6120c var yapamıyorum lütfen yardım

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kapanmıyor boşuna çabalama ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt