603 Nokia anna oyunları kasıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halil3939

Üye
    Konu Sahibi
603 Nokia anna oyunları kasıyor
Evet arkadaşlar baştıktada zaten belirttim oyunlar bazı yerlerde kasıyor (asphalt 6 ve dungeon hunter 2 ).603 ' ü FP1 olarak kullanıyorum oyunların sürümü anna sizce doğalmı bazı yerlerde kasması benim kafamı kurcalayan soru şu sürümden dolayımı yoksa telefonun bazı özelliklerini mi kırptılar diğer fonksiyonları çok hızlı internet fln gayet akıcı ?

SheFy

SheFy

Üye
Kasması uygulamadandır veya yazılımdan kaynaklıdir. 603 ün donanımı bu oyunlarda kasma yapmaz

halil3939

Üye
    Konu Sahibi
yani telefonda bir sorun olmaz dimi çünkü yeni aldım telefonu FP1 güncelledikten sonra oyunları yükledim ve bazı mapların belirli yerlerinde kastıgını gördüm sorun oyundadır diyorsun yani ?

SheFy

SheFy

Üye
%90 öyledir çünkü bu oyunlar 603te kasma yaratacak oyunda değil. Oyunlar hafıza kartına mi yüklü

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
yani telefonda bir sorun olmaz dimi çünkü yeni aldım telefonu FP1 güncelledikten sonra oyunları yükledim ve bazı mapların belirli yerlerinde kastıgını gördüm sorun oyundadır diyorsun yani ?

evet oyundandır. 603 ün donanımı gayet iyi.

halil3939

Üye
    Konu Sahibi
oyunlar telefon hafızasında ama hafıza kartından yükledim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
oyunların uyumsuzluğundandır.

halil3939

Üye
    Konu Sahibi
Saolun arkadaşlar bende sorun telefonda sandım korktuyo insan o kadar para veriyosun oyun kasıyor fln içim rahatladı çok saolun

SheFy

SheFy

Üye
603 ün hafızası az al bi tane 8gb class 10 rahatça oyun uygulama hızlı bi şekilde çalıştırırsin

halil3939

Üye
    Konu Sahibi
Tm kardeş yarımların için çok teşşekkür ederim fiyat ne kadardır tahminen ?

SheFy

SheFy

Üye
20-30 tl arası 8gb class 10

kuralsiz9

Üye
25 tl var hepsi bura da da team diye marka nin onu sipariş verdim gece yarın öğlen elimde oldu telefon hızlandı baya oyunlar yağ gibi akıyor öneririm hem diğer markalara göre ucuz indirim hala var mi bak varsa alabilirsin

aleranol

aleranol

Üye
oha telefoncudan 25 tlye ölsen bulamazsım. Class 4 8gb 40 küsür tl hepsiburada dan almanı öneririm.

SheFy

SheFy

Üye
buyur kardeşim bizi yalancı çıkaraksın buyur site dediğim gibi 20-30 tl arasında

kuralsiz9

Üye
class farkı fiyatı çok etkiler class 4 un 8 gb i 8-10 tl ye var ama class 10 olunca 40 tl kadar markaya göre değişiyor ben team 8 gb aldım class 10 gayet hızlı mesela oyunlar klasöru vardı önceden hafıza da kurulu açılırken 4 saniyeden fazla bekletiyordu şimdi tıklayınca direk açılıyor okuma hızından dolayı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yükleyeceğiniz içeriğin sürümüne Market'ten bakıp öyle yükleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...