603 destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
603 destek
Arkadaşlar 5800'dan kalma tv çıkış kablosu var yeni 603'ümü taktığımda aynı kabloyla bir sonuç vermiyor. Telefonun böyle bir özelliği mi yok acaba?

benderhomer

benderhomer

Üye
o özellil malesef 603 lerde konulmamış. Sanırım teknik donanımının yetersizliğinden. 701 C7 gibi telefonlrda varolduğunu biliyorum.

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
603 aldığıma çok pişmanım nokia aldığıma pişmanım keşke maddi durum el verse de değiştirsem telefonumu

ircan

ircan

Üye
Keske durumunuz el versede ios ve android alsaydınız. Kapatmaya zorladı kastı takıldı açılmadı baştan format at gibi problem yaşandığında marka adı olduğundan sesinizi hiç çıkarmasaydınız. Emin olun piyasanın fiyatına göre en stabil telefonna sahipsiniz. FP1 iyiki geldin

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Açıkcası bitek TV-out yok diye bu kadar eleştirmek yersiz. DLNA uyumlu tv varsa zaten Wifi ile resim videoyu ekrana aktarabilirsiniz ya da bilgisayara aynı şekilde gerekli program kurulduğunda telefondaki resim videoyu aktarabilirsiniz.

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
sadece tv çıkış değil konu mesaj atıyorum 3 dakika sonrasına erteliyo telefon çoğu mesajı wifi %70'ten az çekince 10 saniyede bir bağlantı kopuyo bütün sorun tv kablosu değil yani

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mazelock yüklümü

nokia603belle

Üye
603 aldığıma çok pişmanım nokia aldığıma pişmanım keşke maddi durum el verse de değiştirsem telefonumu

aynen ya nokia bitti.yazık ettim paramı nokiaya verdim.htc ve samsung tan şaşma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt