603, 700 ve 701 işlemcileri 1.3GHz oldu.(603 te dahil)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omerkun

Üye
resmi bir açıklama gelmeden nasıl emin olabiliyorsunuz?

omerkun

Üye
aynı yetkililer 603 1.3 olmıyacak da diyolardı da o yüzden..

SheFy

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
Yetkilerden öyle bi açıklama çıkmadı dün forumda paylaşılmıştı en son açıklamada üçünün de olacağı söyleniyordu. Türkiye deki bu güncelleme haberinde 603ün almayacağı söylenmişti o da gerçekcıligi yoktu.. Şimdi güncelleme haberlerine baktım üçününde olduğu söyleniyor bazı arkadaşlar da performans artışının olduğunu söylüyorlar.

omerkun

Üye
bencede performansta bi artış var fakat yinede tereddütteyim.. Olmuştur diye umut ediyorum yinede resmi bi açıklama bekleyeceğim ben..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya siz neden sadece 1.3 olup olmamasına takılıyorsunuz herkes performans artışı var diyor 1 kalsa nolur 1.3 olup performans düşseydi bi nedenden dolayı sırf 1.3 oldu diye daha çok sevinirdiniz performansın düştüğüne bakmazdınız

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun

fayzteck

fayzteck

Üye
İnsanoğlu asla yetinmeyi bilmez.

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN.
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefonu kullanırken performans artışı göze batıyor zaten ama tarayıcı daha iyi olabilirdi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nokianın tek eksiğide bu adam akıllı bir tarayıcı yapamadı henüz.işinemi gelmiyor bilmiyorum ama opera kadar gücümü yok.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
belki de opera kullanılsın diye operayla bi anlaşması mı vardır nedir ben opera sevmiyorum orjinalden devam o yüzden

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Vaaaay bu güzel haber ya belliydi zaten Nokia yapmaz dedim dedim inanmadınız bakın noldu şimdi (lafım inanmayanlara tabi ki) ;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:D nokia bu napıcağı hiç belli olmaz

TheMadness

TheMadness

Üye
otadan güncellenebiliyor mu?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
belki de opera kullanılsın diye operayla bi anlaşması mı vardır nedir ben opera sevmiyorum orjinalden devam o yüzden
anlaşma değil de millet opera kullanıyor diye belki de tarayıcısına önem vermiyordur..standart tarayıcıyı neden opera yapmıyor ki.. 5130 da öyle idi mesela..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bi kaç modelde daha öyle c3 de mesela ondan dedim anlaşma mı acaba diye bence kendi tarayıcısının arayüzü güzel performansı da yapmalı nokia artık

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia pek s40 a önem vermiyor kardeşim

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
c6-01 neden aldım ki dedim bgün :(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
c6-01 neden aldım ki dedim bgün :(

ben senin gibi düşünmüyorum..evet 2. nesillere göre ağır kaldı. ama her işimi görüyor.şahane resim çekiyor hd video cabası. oyunumu oynuyorum arada. faceme twitime bakıyorum internet radyomu dinliyorum. daha ne olsun.bana yeter de artar bile..bu haliyle de gayet hızlı bence. menüde dolaşırken arada kasma yapsa da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt