İnternetten alsınmoto g fiyatları mağazalarda 700-850 civarında satılıyor moto g alamazsan lg l70 e bak

Ne içtin sen?![]()
Adam sadece oda alınır diyo![]()
Doğru diyosun bir şey demedim abi tamamneden ? neresi tuhaf söyle bizde bilelim Alex fanı gardaş
bir arkadaş l70 tavsiye etmiş l70 yerine l90 daha iyidir o yüzden öyle yazdım

:Doğru diyosun bir şey demedim abi tamam:
)

Şaka tamam uzatmayalımsana bir şey demedim abi sakin![]()

Şaka tamam uzatmayalımsana bir şey demedim abi sakin![]()

l90 da iyi g2 daha iyiMoto g yerine L90 alınabilir l70 ASLA alınmaz
ama 600 lira yazmış l90 ı 600 liraya verseler bir tanede ben alırım konuyu açanın isteklerine göre moto g yi internetten alamazsa l70 de uygun mağazalarda yeni baktım fiyatları abartılı bimeks 1000 liraya moto g satıyorSüt iyi kafa yapıyor abi. Sayenizde öğrendik.![]()
Yalnız ben o anlamda dememiştim, neyse. [emoji33]

Beyler ondaki işlemciye soğutma gerek eliniz ne hale gelir tahmin edebiliyormusunuzAsus zenfone 5 tanitilacak bugün onu bekle

Şakadan anlamıyorsan benim sorunum değil koç. [emoji6]
)
Beyler ondaki işlemciye soğutma gerek eliniz ne hale gelir tahmin edebiliyormusunuz![]()
benim laptop aluminyum kasa kışın kucağıma alırken donuyorum 30 dakika sonra ısınmaya başlıyor 
Atara atar...(şaka yapıyoruz)Atara atar gidere gider İstanbul Beyfendisiyiz şeklimiz yeter Yavrum... (Şaka yapıyoruz)
bence ısınan telefon daha iyi kışın daha rahat kullanırsınbenim laptop aluminyum kasa kışın kucağıma alırken donuyorum 30 dakika sonra ısınmaya başlıyor
![]()

Hala gülüyorum