Bu tür konularda yorumlarınızı biraz daha realist yazarsanız daha uygun olur ben 4 bin mahlık bataryadada yarım yaparım 2binliklede tam yaparım o kullanıcıya kalmış
Bu tür konularda yorumlarınızı biraz daha realist yazarsanız daha uygun olur ben 4 bin mahlık bataryadada yarım yaparım 2binliklede tam yaparım o kullanıcıya kalmış
Kardeş neye göre zenfone 5 al diyorsun. Kağıt uzerinde yazanlara mi? Ben zen5 i bayağı araştırdım. Kullanıcı yorumlarını okudum. İnanın 100 kişiden 80 i şarj konusundan muzdarip ve önermiyorlar.
Ben kimseye kağıt üzerinde önermem yakın bir arkadaşımda zenfone 5 var ben de biraz kullandım arkadaşım şarj ve hızından memnun hem sonuçta amiral gemisi değil ki bu telefon ufak tefek şeyleri takma o kadar internette yazan kadar hızlı bitmiyor.
hocam realist nedir,ben kullandım bu cihazı,onu kıs bunu kıs cihazı 3310 gibi kullandığım halde sabah 7.30 şarjdan aldım öğleden sonra 15.30 gibi şarja taktığımı bilirim.ara ara faceye bak whatshap kontrol et,10 dk civarı konuşma kullanım bu kadar öyle oyun felan oynamam,birde oyun oynasam tamam yani
önemli kriteri atlıyosunuz hep bol romlu olcak nexus 4 romlar için ideal yeterince performanslı ve bi satıcının telefonundan attığı sslere göre şarjı bayağı bir uzun gidiyor