qRumPy
Üye
-
Konu Sahibi
-
+ Larını Söylermisin Tek + Sı Kamerası 8mp Başka Artısı Yok - LERİ çok Ama En Basitinden İşletim Sistemi Symbian İşlemci Hızı 680 Mhz150 tl az vermek mi amacın.
C6-01'in gerçek fiyatı 800 liraydı biraz akıllınızı kullanın ve çocuk sende biraz biseyler ögren sonra yorumda bulun.
O Telefona Zaten 1000 Lira Vermek Akıl Karı Değil KanımcaŞöyle bir durum var. 1000 liralık Nokia N8 de 680 mhz. 800 mhz e kanıp da gio almayın..
aynen aradaki farkı gördünüz siz onlara bakmayın almışlar işte pişman olmasınlar diye ego tatmin ediyorlarÇoğu Kişi Öyle DİYOR 680 mhz Ne kdr Tatmin Edici Olur Bilinmez
noldu 800tl kimse vermedi nokiada düşürdü fiyatları bu arada cocuk falan ne iş ? karşında 3 yaşındaki çocuk yok150 tl az vermek mi amacın.
C6-01'in gerçek fiyatı 800 liraydı biraz akıllınızı kullanın ve çocuk sende biraz biseyler ögren sonra yorumda bulun.
Allahım yarabbim göz göre göre kazıklanırsın o fiyata hatta 900tl ye lg optimus alırımŞöyle bir durum var. 1000 liralık Nokia N8 de 680 mhz. 800 mhz e kanıp da gio almayın..
+ Larını Söylermisin Tek + Sı Kamerası 8mp Başka Artısı Yok - LERİ çok Ama En Basitinden İşletim Sistemi Symbian İşlemci Hızı 680 Mhz
Kardeş Şimdi Ne Alacağımı Belirlicem C6-01 İle İnternetten Online Olarak Fazla Kasmadan Dizi Film İzleyebiliyormuyum ? Facebook Ta Oyun oynayıp Ve Chat Yapabiliyormuyum? Uygulama Ve Oyun Sıkıntısı Yaşamak İstemiyorum Bunları Yapabiliyor İsem 650 De Veririm Arkadaşlara Soruyorum Gio İle Yıldız Tv Den Fln İzliyolarmış Dediklerimi Kısmen Yapıyormuş...Hocam ne bu cahillik ya.Saçmalıga bak.
HD video kaydı,Usb on the go destegi,nfc destegi,clear black,amoled ekran,nHD ekran çözünürlügü,hd oyunları kusursuz oynamak için harika bir gpu.
Sana ne diyorum ben 800 mhz'nin 600 mhz'sini kullanabiliyor.Androdi'in çeviricleri var uygulamalar için ve bunlar islemcinin %20'sini kapar.
Sana kalır %80 falan buda 600 mhz kalıyor demek ama symbian %90'ını yansıtır uygulamalara buda 610 mhz
Yani ;
C6-01 :610 mhz + 300 mhz gpu
Gio : 600 mhz gpu oyunlar hariç kullanılamıyor.
----------Eklendi @ 18:37:29 ---------- Yazıldı @ 18:36:54 ----------
Haa bu saydıklarımı da arastır biraz bilmedigin belli.
ona bakarsak n97 de 360*640 ekran var ama iphone 320-480 ondan daha net ve parlak bir ekranı var.İlk defa duyuyorum 600mhz kalıyor lafını doğrusunu yazalım gio 800mhz + 256mb ram kimin bilmediği belliHocam ne bu cahillik ya.Saçmalıga bak.
HD video kaydı,Usb on the go destegi,nfc destegi,clear black,amoled ekran,nHD ekran çözünürlügü,hd oyunları kusursuz oynamak için harika bir gpu.
Sana ne diyorum ben 800 mhz'nin 600 mhz'sini kullanabiliyor.Androdi'in çeviricleri var uygulamalar için ve bunlar islemcinin %20'sini kapar.
Sana kalır %80 falan buda 600 mhz kalıyor demek ama symbian %90'ını yansıtır uygulamalara buda 610 mhz
Yani ;
C6-01 :610 mhz + 300 mhz gpu
Gio : 600 mhz - gpu oyunlar hariç kullanılamıyor.
----------Eklendi @ 18:37:29 ---------- Yazıldı @ 18:36:54 ----------
Haa bu saydıklarımı da arastır biraz bilmedigin belli.
Kardeş Şimdi Ne Alacağımı Belirlicem C6-01 İle İnternetten Online Olarak Fazla Kasmadan Dizi Film İzleyebiliyormuyum ? Facebook Ta Oyun oynayıp Ve Chat Yapabiliyormuyum? Uygulama Ve Oyun Sıkıntısı Yaşamak İstemiyorum Bunları Yapabiliyor İsem 650 De Veririm Arkadaşlara Soruyorum Gio İle Yıldız Tv Den Fln İzliyolarmış Dediklerimi Kısmen Yapıyormuş...
ona bakarsak n97 de 360*640 ekran var ama iphone 320-480 ondan daha net ve parlak bir ekranı var.İlk defa duyuyorum 600mhz kalıyor lafını doğrusunu yazalım gio 800mhz + 256mb ram kimin bilmediği belli
Arkadaşım Biz Gördüğümüzü Söylüyoruz Siz Daha İyi Biliyorsanız Aydınlatın Bizi O zmnDediğimiz gibi bu işlerden anlamıyorsun. Yorum da yapma bir zahmet..
yanlış bilgilendirme yapan sizsiniz bu konulardanda cok iyi anlarım bence sen yorum yapmıyı verDediğimiz gibi bu işlerden anlamıyorsun. Yorum da yapma bir zahmet..
ona bakarsak n97 de 360*640 ekran var ama iphone 320-480 ondan daha net ve parlak bir ekranı var.İlk defa duyuyorum 600mhz kalıyor lafını doğrusunu yazalım gio 800mhz + 256mb ram kimin bilmediği belli
Arkadaşım Biz Gördüğümüzü Söylüyoruz Siz Daha İyi Biliyorsanız Aydınlatın Bizi O zmn
tabi doğruları ve gercekleri duyunca gidersinizKimlerle muhatap oluyoruz takılın siz çocuklar.Hocam sende gio al rahatlarsın.
Kardeşim Dediklerimi Yapıyormu Diyorum Cvp Vermiyosin ki :SKimlerle muhatap oluyoruz takılın siz çocuklar.Hocam sende gio al rahatlarsın.
Bence Çok Boş Özellik Benim Aradığım Belli İnternetten Online Film Dizi İzlemek Facebook Oyun ve Chat Ve Bazı Browser Oyunlar Oynamak Bunları Gio Kdr Yapabiliyorsa Herhangi Bir Teknoloji MARKETTE inceleyeceğimusb otg : usb on the go . yani flash bellekleri bir kablo aracılıgıyla telefona baglayabilmek ve pcden şarj edebilmektir.
clearblack ekran: güneşli yerlerde bile ekran parlalıklıgı fazla değişmiyor. yani teleonu gölgeye götürüp de ekrana bakma diye bir şey bu telefonda söz konusu değilistediğin yerde bakabilirsin rahatlıkla.
amoled:-Mükemmel parlaklık
-Mükemmel renkler ve kontrast
-İnce, hafif ve dayanıklı
-Hızlı tepki süreleri
BrnSL Sence Gio Mu c6-01 Mi senin Kararın Önemliamoled ekranın dayanıklılık ve tepkime süresiyle ne alakası var acaba söyleyebilirmisiniz?
ayrıca sürekli birbirinizi aşağılıyorsunuz banlanabillirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?