600 tl ye android önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

optimux

Üye
    Konu Sahibi
X5 i internetten araştırdım. Baya iyi gibi duruyor. Video kalitesi biraz düşük gibi ama ben çok video çekmem zaten. Ama daha elime alıp inceleme fırsatı bulamadım. (bu konuda biraz titizim :ehe)

hocam ben urfada 700 liraya kayıtlı galaxy s aldım bence 100 daha bulursa ve koyarsan kafan rahat eder bu telefonla. bunun yanında ikinci el temiz htc desire yada htc Hd2 ALABİRSİN. eğer sıfır telefon diyorsan galaxy gio ya da lg p503

İkinci el istemiyorum. Bir türlü içime sinmiyor. İlla ilk ben açıcam kutuyu:ehe gio veya p503 de olabilir ama flash desteği ve gps kalitesi de önemli benim için. Bu telefonlarda gps nasıl ?
 


memomemo54

memomemo54

Üye
Kardeşim Trident W-t5 android 2.2 froyo :) ucuz hemde üstelik flash player 10.1 destegi de var
 
enaa_881

enaa_881

Üye

o fiyata galaxy ace olabilir burada 603 lira
 
61semih

61semih

Üye
bahsi gecen telefonların hepsını bırebır ınceledım x5 harıcınde.gio almakla nekadar dogru yaptıgımı bırkez daha anladım.ıkıncı el pıyasasıda sımdıden olustu.satmakta zorlukta cekmem ılerde.x5 bir çin malı oldugu ıcın ıkıncı elde satmada zorluk yaşanacagı muhakkak.htc gıbı kalıtelı bır markayı bıle telefoncular almadı trabzonda.çin malını sız dusunun :kotu:
 
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
htc de çin malı
 

muspeh06

Üye
kardes bende trident w-t5 android froyo 2.2 telefon var 375 tl ye aldım memnunum fakat ucuz etin yahnisi olmazmış telefon güzel calısıyor, sadece sorun dış kasası iyi deyil. arka kapak hemen soyulmaya başladı:(

istersen incele

link:
 
fireman87

fireman87

Üye
Ona bakarsanız bütün telefonlar neredeyse çin'de üretilmekte.. Peki neden nokia'ya çin malı demiyoruz ? Çünkü ismi var. Aslında nokia'da çin malıdır.. Patent ve markayı nokia yapıştırıyor o kadar.. Ön yargılarınızdan kurtulun.He x5 2.el pazarında satılıp satılmamasını ben bilemem.. :dry:
 

McCeNe

Üye
galaxy fit ve galaxy gio birbirinin makyajlanmış hali. birinde kamera yüksek çözünürlük düşük, diğerinde kamera düşük çözünürlük yüksek. sadece kameraya 100 lira fazla para veririm dersen fit al. ama bence değmez. seçeneklerinin arasında bir de lg optimus one gördüm. şöyle söyleyebilirim lg optimus black kullanan biri olarak markadan ve modelinden oldukça memnunum. almadan önce optimus me ve optimus one gibi samartphone modellerini de inceledim ama benim bütçem yettiği için ben black aldım. şöyle ki optimus one ekran hassasiyeti, parlaklık ve çözünürlük çok iyi. kalite ve fiyatı en iyi şekilde harmanlamış lg. incelediğin zaman zaten kendin de anlayabiliyorsun. o yüzden tavsiye ederim. pişman olmazsın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt