GMD Pismanlıktır.Alma kardeş bir sürü sorun cıkartıyor Şebeke + Şarj soket + Güncelleme vs sorunları var Androidlerin çoğunun şarjı akşama kadar gitmez.WP idealdir. L520 yada 525 iyidir..
GMD Pismanlıktır.Alma kardeş bir sürü sorun cıkartıyor Şebeke + Şarj soket + Güncelleme vs sorunları var Androidlerin çoğunun şarjı akşama kadar gitmez.WP idealdir. L520 yada 525 iyidir..
ya kardes s3 ten f/p olarak daha iyi bir telefonu alma git nokia lumia al diyosun bi karsilastirsin discovery le lumia yi hangisi daha iyi fiyat farki 60 70 tl arasi bisey magazaya gore degisir
Telefoncularda gmd 600 tl 4 gb ler 16 gbler 650 gmd al windows phone ye hic girme galaxy trend plus alacagina gmd al gmd cook daha kaliteli telefon bence gmd al
Gm discovery kullaniyorum kac ay oldu bilmiyorum ama 6-7 ay oldu herhalde tek saej soketi sorunum oldu oda benim hatam sarjdayken ustuste 3 kere yere cakildi (kablo bacagima takildi ) tek sorunum bu ama soyledigim gibi hata bende fanboyculugun luzumu yokAyrica 6-7 tane guncelleme geldi nisanda android 4.4 kitkat gelecek
Hocam senin telefonun olacak cihaz Lumia 525. Çünkü o fiyata kasmadan takılmadan Asphalt 8, Modern Combat 4, GTA San Andreas gibi oyunlar oynatan tek telefon o. Hemde stabil Windows Phone ara yüzü ile. O fiyata alınacak hiç bir android telefon seni memnun etmez adım gibi eminim. Senin telefonun Lumia 525 olmalı. Al Teknosadan keyfine bak. 549₺ miydi tam hatırlamıyorum neydi.
dostum 2 ay once tanıdıgım atrend plus aldık ozellıklerı sasırttı benı ve 619 lıraydı. Sarjı seni tatmin etmez pek yeterlı gelmez performans acısından sıkıntı da yasamazsın.