buket2
Üye
950 TL çok ağır gelir. LG lere baktım fakat kameraları düşük bana uymuyor. Sony Ericsson u5i Vivaz ın geliş tarihi öğrensem cok iyi olcak.
Samsung Galaxy ace
700den aşağı bulunur mu ? internette değil.
Arkadaşlar önerilerinizi göz önünde bulundurarak bütçeyi biraz artırıp ace almayı düşünüyorum . Sizce doğru bir karar mı aldım?
<br />Dokunmatik ekran en az 3"<br />
3g<br />
kamera en az 5 mpx<br />
Wi-fi<br />
Android olursa iyi olur ama olmasa da olur.<br />
<br />
Bütçe 550-620 tl arası önerilerinizi bekliyorum.
Telefonu şimdi almayacağım zaten n79 u servisine yolladım. Onun yerine yenisini yollamazlarsa veya sorun düzelmemişse(ki düzelmeyeceğini düşünüyorum) alıcam.
Bilen arkadaşlar varsa n79 da çektiğim fotoğraflar açılmıyor.. telefonu kapatıp actıgımda silinmiş oluyor. Bu nedenden dolayı servisine yolladım . Aynı sorundan 2. kez gitti. Yenisi veya daha üst bir telefonmu gelir yoksa her zamanki gibi yazılım atıp yollarlarmı?
Optımus me mantıklı bı tercıh bencede.. tavsıye edılır..
Arkadaşım öncelikle şunu söyleyim aynı hatadan 2'den fazla gitmesi lazım.Yani bi sefer daha göndermen lazım değişim hakkı yada ücret talebi için.Bende N79 kullanıcısıyım.Senin yaşadığın sorunun aynısı bende de vardı.Sebebi nedendir bilmiyorum.Bunun dışında telefonun 9 tuşu zaman zaman takılıyordu.Bazen 1 sefer basmayla 4-5 kere yazıyordu bazen 4-5 basmayla hiç yazmıyordu 9 tuşu.Garantiye gönderdim parça değiştirildi dediler yolladılar.Ama aynı sorun tekrar devam etti.Bi sefer daha yolladım yazılımı güncelleyip yolladılar.Servis formunada hafıza kartı tele takılmadan pc ortamında biçimlendirilsin yazmışlar.Sorun yine devam etti 3'üye tekrar yolladım.Bu sefer servisten geldiğinde ekranda piksel hatası oldu teli alır almaz.4.'cü kez yolladım bu sefer geldiğinde ekranı değiştirmişler ama şimdide tuşların hiç birisi çalışmıyor.Yani 9 tuşundan gönderdiğim telefonu pert edip geri verdiler bana.18 nisanda Tüketici Hakları Mahkemesine dava açtım fatura bedelinin iadesi için.3 ay içinde cevap gelir mahkemeden dediler.Şimdi onu bekliyorum.Yani eğer parasını geri almak istiyorsan büyük ihtimalle bir sefer daha yollaman gerekecek teli garantiye.Ayrıca tel servisten gelince yolaldıkları servis kayıt forumlarını atma sakla.Mahkemeye falan vermen gerekirse lazım oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?