600 Tl kadar akıllı telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
Ya iyi de aysonu olunca onuda siz ödeyeceksiniz.yada taksit mi olacak?

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
taksit olucak fakat fiyat babam için sıkıntı değil durumumuz müsait kendisi hangi okulu kazanırsam ona göre fiyat belirlemişti.

700 çıkması imkansız.

afk1453

afk1453

Üye
bide buraya bak çeşit çok

Kerim.

Kerim.

Üye
taksit olucak fakat fiyat babam için sıkıntı değil durumumuz müsait kendisi hangi okulu kazanırsam ona göre fiyat belirlemişti.

700 çıkması imkansız.
O zaman benim önerebileceğim telefon yok

Kerim.

Kerim.

Üye
İdeos x5 vardı ama 0ı satılmıyor galiba:hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İlla Symbian dan ayrılmak mı istiyorsun alacağın Android'in symbiandan daha az performans vereceğini belirteyim.Ace derdim ama hiç bir işe yaramaz 603 çok daha iyidir ve rahat ettirir.2.el alabilsen fena olmazdı hani.

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
İlla Symbian dan ayrılmak mı istiyorsun alacağın Android'in symbiandan daha az performans vereceğini belirteyim.Ace derdim ama hiç bir işe yaramaz 603 çok daha iyidir ve rahat ettirir.2.el alabilsen fena olmazdı hani.

c6-01 nasıldır kamerası gayet iyi ?

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Samsung S6500 Galaxy Mini 2
Özellikler: Qualcomm MSM 7227 800MHz işlemci, Adreno 200GPU, 512MB RAM, 3.27inçlik 320×480 piksel TFT LCD ekran, Bluetooth 3.0
İşletim Sistemi ve Pil: Android 2.3 Gingerbread – 1300mAh pil ile 120 saate kadar bekleme süresi
Fiyat: 570TL civarında…

CasuS_87

CasuS_87

Üye
700 :tl: wonder ;)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Android istiyorsan minimum wonder veya xperia neo v almalısın... Ama onlar da 700 liradan başlıyo... Sana 603 öneririm 5130xm ile alakası bile yok... Galaxy gio-y-mini veya mini 2-ace den verim alamazsın

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
c6-01 nasıldır kamerası gayet iyi ?

N8 ve 808 hariç tüm S^3 cihazların kamerası iyi degil.
C6-01 ile çektigin fotografa bi zoom yaptıgında yaglı boya tablo gibi görüntü olusur.

bayramalex

bayramalex

Üye
kardeşim 400 tl ver gio al kamerası da iyi internette de iyi daha iyisini istiyorsan galaxy ace al kamerası gio dan daha iyi onun fiyatı da 600 tl civarıydi hatırladığım kadarıyla

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeşim 400 tl ver gio al kamerası da iyi internette de iyi daha iyisini istiyorsan galaxy ace al kamerası gio dan daha iyi onun fiyatı da 600 tl civarıydi hatırladığım kadarıyla

ikisinide alma bu aradaş telefondan anlamıyor

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
ikisinide alma bu aradaş telefondan anlamıyor

evet gördüm bayağı sallamış :D

ve wonder indirime girmesini bekliyeceğim öyle wonder alıcağım büyük ihtimal c6*01 kamerası kötüleyenler var s^3 dolayı onuda eledim bakalım artık başka cihazlarıda önerecek kişileri bekliyorum.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Daha da pekiştirmek için söyledim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt