600-750 arası android web tarayıcısında flashplayer olan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
600-750 arası android web tarayıcısında flashplayer olan
selam arkadaslar şimdi o fiyatlarda asphalt 6 yı sorunsuz şekilde çalıştırsın işlemci ve ram konusunda çok iyi olsun

----------Eklendi @ 12:05:09 ---------- Yazıldı @ 12:03:19 ----------

güncel oyunları rahatca acsın marka olarak htc veya samsung olsun

nonamex

Üye
Huawei IdeosX5

buket2

buket2

Üye
samsung kesinlikle önermem
1. htc desire z
2. lg android froyo optimus me
tavsiye edebilirim

kaptannova

Üye
düşünmen hata. o paraya en iyi donanımlı telefon samsung wave 2. 5800 bozuldu. kesinlikle alacağım telefon. her türlü oyunu açar. iphone a kafa tutabilen hatta sollayabilen telefon. iphone 4 değil tabiki.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
samsung kesinlikle önermem
1. htc desire z
2. lg android froyo optimus me
tavsiye edebilirim
samsung niye önermiyon acaba kardeş

----------Eklendi @ 14:57:06 ---------- Yazıldı @ 14:55:53 ----------

düşünmen hata. o paraya en iyi donanımlı telefon samsung wave 2. 5800 bozuldu. kesinlikle alacağım telefon. her türlü oyunu açar. iphone a kafa tutabilen hatta sollayabilen telefon. iphone 4 değil tabiki.

hımm

----------Eklendi @ 14:58:47 ---------- Yazıldı @ 14:57:06 ----------

arkadaşlar asphalt 6 yi rahat oynatcak telefon önerirseniz sevinirim

Ocean258

Ocean258

Üye
tasarım,hız,şarj suresi,ekran kalitesi ve parlaklık, bunlara onem verıosan lg optımus black'e bakabılırsın kardes... ekranı super... loş ısıkta oyun oynarken sankı psp varmıs gıbı hıssedıom.. hıc bı sıkıntısını gormedım daha.. fıyatına gore en ıyı smartphone bence

fireman87

fireman87

Üye
İdeos x5 - Gio - P503 tavsiye ederim..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bide tarayıcısında flashplayer olan yani her istedigim siteden video izlemek istiyorum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
galaxy ace al ama bilmiyorum flash player varmı :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
işlemcisi desteklemiyor. Ama skyfire vs ile halledebilebilir. :oke:

ya kardeş şu skyfire de ne özellik var mesala istediim siteden video izleyebilirmiyim vede faceden milyoner city oynayabilirmiyim bide bu skyfire her android cihaza yüklenirmi

blackaid

blackaid

Üye
ya kardeş şu skyfire de ne özellik var mesala istediim siteden video izleyebilirmiyim vede faceden milyoner city oynayabilirmiyim bide bu skyfire her android cihaza yüklenirmi
bazı videoları açamıyor skyfire ile facedan video oynayamazsın galaxy ace gio lg p503 bu telefonlarda flash player yok ideos x5tede flash player yükleyince telefonu kasıyor flashlı telefon için 900 TL nin üzerine çıkman lazım

mangdaşire

mangdaşire

Üye
o paraya en iyi telefon,htc desire z,birde optimus blacktir.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bazı videoları açamıyor skyfire ile facedan video oynayamazsın galaxy ace gio lg p503 bu telefonlarda flash player yok ideos x5tede flash player yükleyince telefonu kasıyor flashlı telefon için 900 TL nin üzerine çıkman lazım

hımm peki 1000 tl lik bütce var diyelim o zaman istediim siteden video ve faceden oyun oynayabiliim diymi peki 1000 tly flash destekli telefon ne önerirsinizz

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Face'den video nasıl oynatmiyor skyfire ile? Ben sky fire kullanıyorum oynatmadıgi video yok face'de aynı pc görünümünde açıyor zaten siteyi. (Bu arada lg optimus black kullanıyorum )

StraightLO

Üye
LG Optimus Black :oke:

nonamex

Üye
LG Optimus Black iyi bir secim olur alabilirseniz.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
nesyse arkadaslar ben sonra alıcam galiba alırsmda htc alıcam gibi tüm cevap verenlere teşşekkür ederim

caglet

caglet

Üye
Evet o fiyata samsung alınmaz ... HTC bak kredi kartın varsa gittigidyordan ucuza kapat birşeyleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt