600-700 Tl Ye Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
600-700 Tl Ye Telefon Önerisi
Arkadaşlar Hepinize İyi Forumlar Ben Şimdi Haziran Ayında Telefon Alacağım 600-700 Tl Lik Biliyorum O Zamana Kadar Daha Çok Var ÇOk Telefon Çıkar Ama Şu An Ki Telefon Piyasaında Bu Fiyata Hangi Telefonlar Var?Hazirana Kadar Üretim Devam Eder Mi?

Bir De Ben Nokia N79 Telefonu Beğendim.Onun Üretimi Devam Ediyor Mu?Ederse Hazirana Kadar Devam Eder Mi?Çok Hoşuma Gitti Devam Ediyor Ve Ederse Onu Alacağımda...

YANİ 3G Lİ OLSUN WİFİ OLURSA İYİ OLUR.symbian olsa süper olur symbian kullanmayı hep hayal etmişimdirde......EN ÖNEMLİSİ MOBİL TV UYSUN KAMERA MÜZİK ÇALAR VS......EVET YORUMLAR

neoorog

neoorog

Üye
500'e 5800 xm alabilirsin, ya da ikinci el n97 alabilirsin.. Haziran'a kadar fiyatlar düşer zaten. ;)

cortex47

cortex47

Üye
5800 bence...

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
peki onda symbian var mı hep symbian tel kullanmayı hayal etmişimdirde...

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Evet 5800 da var...bencede 5800 al.....

futbol123

futbol123

Üye
en iyisi 5800xm :oke:

illegend66

illegend66

Üye
Bence n86 al. 5800 ve n79 kameraları iyi değil. Şu an 800 küsür ama o zamana fiyatı düşer. Ama yerinde olsam biraz beklerdim çünkü nokia symbian2 yi çıkarak bu symbian1 modellerine de program üretimi durur. Tıpkı s60v2 gibi...

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
yazın alacağım zaten yazın aldım aldım bi daha alamam...

messi_10

Üye
2. el n97 yi 600 e alırsınız:ehe telefoncuda n97 i garantili bir şekilde 450- 500 e alıyo ozaman:ehe:ehe:ehe

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
telefon çok hoş şu anda 890 lira diyor hazirana kadar 650-700 e düşer mi düşmezsede en fazla kaça düşer eğer düşerse bunu alcam 8 megağiksel 8 gb hafıza daha ne

messi_10

Üye
N86 gercekten hoş 940 liraya deha da görmüştüm alet güzel bencede iyi tercih ama 2.el biraz zor bulursun yeni bi cihaz oldugu için

kemal21

kemal21

Üye
bence yeni symbian version u bekle ama beklemek istemezsen n79 yada n86 dan başka telefonda alma

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
ya yeni symbian ne zaman çıkar bilmiyorum okulların kapandığı gün hemen alcam ben o zmn n79 alırım herhalde n86 çok güzelde şu an 850-950 arası çok pahalı hazirana kdr 650-750 arası bürşey olursa hemmen alırım olmazsa n79 tabi bulabilirsem hala üretiliyor mu bulabilirmiyim yaza?bi de n86 yaza kadar 650-750 e kdr düşer mi?düşerse onu alırımda n79 gibi gözüküo şu anda o da yazın bulunur mu?üretim durmuş diye duydum çok az varmış piyasadada doğru mu bunlar?evet arkadaşlar cevap larınızı bekliyorum...
NOT:Arkadaşlar 2.el asla almam bana 2.el telefon lütfen önermeyin 0 alacağım ben teşekkürler...

drckaan

drckaan

Üye
hazirana kadar birçok model çıkar o zaman bir araştırma yap derim ben şuanda çok erken davranmışsın...

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
anladığım kadarıyla öyle ama n79 a bakıcam yazın varsa onu alacağım yosa n86 ya bakacağım 600-700 arasına düştü ise onu alacağım yoksa artık o zamanki modellere bakacağız....
yine de görüşünü iletmek isteyenler söylesin aklımda bulunsun modeller...

illegend66

illegend66

Üye
N79 un üretimi durdu. Ama türkiyede bulabilirsin çok tanınmayan bir telefon...

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
haziranda bulabilir miyim ki eğer bulursam onu alırım çok hoşuma gitti tipi özellikleri vs. kamerası iyi değil diyorlar sizce nasıl kullananlar yorum yapsınlar bende şu an d900i var 3.0 megapiksel o 5.0 megapiksel yani iyi mi n79 kamerası benim d900i de flash olmasına rağmen gece çekim yapamıyorum işe yaramıyor n79 da 2 flash var bu nasıl etkiliyor?

illegend66

illegend66

Üye
N79 şu anda nokianın en performanslı telefonu diyebilirim benim hafıza kartı 4 gb dolu telefonda şu ana kadar hiçbir yavaşlama olmadı. Telefonda her özellik var Ama kamerası vasat gece çekimleri çok kötü flashtan da kaynaklanıyor olabilir. Vidyo çekerken flash ışığı kullanılabiliyor. Ama kamerası için alınmaz.

ates

ates

Üye
6710 navigator......

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
hmm kamera o kadar önemli değil benim için symbian olsun wifi olsun özellikle 3 operatöründe mobil tv si uysun sesi iyi olsun sonuçta 3 megapiksel den 5 megapiksel kameraya geçiş iyi birşey....müizk dinlerim arada işte öyle...

Üst Alt