Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
600-700 tl ye alınabilecek tel öneriniz varmı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
corvia2
Üye
Konu Sahibi
600-700 tl ye alınabilecek tel öneriniz varmı?
arkadaşlar istiyorum ki hızlı olsun ekranı büyük olsun bir daha satmaya yim aklımda htc var ama model yok kararsız ım işletim sistemi windows 7 olanlar var sizce bunlar daha mi iyi? Yoksa symbian belle mi yardım edin arkadaşlar lütfen
"ForeverAlone"
Üye
Huawei Ideos X5
N1C<-lazımdeğil
Üye
htc desire z.
jigsaw_54
Üye
win7 leri düşünme içinde orjinal Türkçe dil desteği yok alırsan ingilizce olarak kullanırsın o fiyata htc desire var veya HD2 düşünebilirsin
750 gibi bi fiyata desire Z alabilirsin güzel ve kaliteli bi cihazdır qwerty'de en iyisi o diyebilirim.. Eğer çıkamazsan x5 veya p503 tavsiye ederim..
Fiyatlarına göre iyi smartphone'lardır..
lilsaint_03
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilanıma bak ıstersen kardes ayrıca oraya yazmayı unuttum daha telefonun 14 ay uluslar arası garantısı mevcuttur
corvia2
Üye
Konu Sahibi
htc karizma hoşuma gtti.. Ve dostum nokia duşunmuyorum bende c6-01 var onu satıp htc ye geçicem inşallah.. Daha teli 1 ay oldu alalı sıkıldım
svestica
Üye
nokia n8 dünyadaki en iyi cep telefonu kamerasına sahip tek telefon gayet şık ve kullanışlı özellikleride memnun edici..
corvia2
Üye
Konu Sahibi
dogru ama işletim sistemindn bıktırdı artk yıllardır aynı!!