6 yaşındaki vukuatlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

aslında bende bıraz canıyım dun gece kulagımın dıbınde vızıldayan sıvrı sınek ölurdum

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Bende şu kanatlı karıncaların (sanırım onlar işçi olmayan yani kraliçe karıncalar oluyorlardı) kanatlarını büyüteçle kızartıyordum

onlardan çok var hepsi kraliçe değil ben onu sinekler üzerinde deniyordum yerlerinde bir kıpırdamaları vardıki sorma

Revengeful

Emekli Yönetici
şimdi yolda yürürken basmamak için bile dikkat ediyorum Yazık yahu

pelın_

[video]http://www.facebookvideoizlet.com/bu-gecede-uyku-yok-size-ziya-da-ziya-ziya[/video]

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben günah diye değil hayvanlara üzüldüğüm için basmıyorum

Tepkiler: ebuş...

Utku

Üye
yok artık
köyde eve kedi girdi çıkart dışarı dediler demez olaydılar poşete koydum attım uzak bir yere ama poşetten çıkabilecek şekilde bağlamıştım neyse bu kedi yine girmezmi eve bence hayatının hatasıydı kovaladım kapı önünde elimde sopa arkadaşa dedim sen kovala dışarı çıkarken vuracam aslında vuramazdım ama denk geldi işte tam kafasına denk geldi bayıldı aldım götürdüm daha uzağa baktım tam ayılıyor koydum dereye bastırdım kafasını sonrasını tam hatırlamıyorum

Mert

Üye
Allah bilir ninja kaplumbağalar da senin yüzünden oluşmuşlardır

Tepkiler: Revengeful

zaza

Üye
    Konu Sahibi
malesef var artık
Allah bilir ninja kaplumbağalar da senin yüzünden oluşmuşlardır

bilemem
ALPARS™;3864740' Alıntı:
sen neymişsin be abi

kötü

Tepkiler: Utku

RidLe

Üye
töbe töbee yav bizde çocuk olduk ama biz böyle yapmadık valla bilmiyomda sen olmasanda annen baban cehennemlik kardeşim onlara yazılıyor bu yaptıkların acıdım ha bende bikere civciye bastım görmeden çok ağladıydım yazıkla

o kadar sinirlendim ki anlatamam bu yaşıma kadar bile bile böcek dahi öldürmedim

zaza

Üye
    Konu Sahibi

orasını bilemem artık ama 6 yaşında böyleydi. Anlamıyordum anlasam yapmazdım.
o kadar sinirlendim ki anlatamam bu yaşıma kadar bile bile böcek dahi öldürmedim

ama 6 yaşındaydım

senin için cehennemde özel bir bölüm lazım

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Ama senin gibi de değillerdi

olabilir çünkü ben çocukluğumu herkesten çok farklı yaşadım. benim ailemle iletişim düzeyim sizinkinden çok farklıydı. ben o zamanlarki vukuatlarımı alamadığım ilgiye bağlıyorum. dedelerim çocuk sevgisi bilmeyişi babam ve annemin erken evlenmesi ve ilk çocuk olmam yani çoğu zaman acemiliğin zararlarının benim gibiler üzerindeki etkisidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...