papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
açılan konu Vodafone kampanyasıyla ilgiliydi.Hocam konu önceden açılmıştı
Peki Teşekkürleraçılan konu Vodafone kampanyasıyla ilgiliydi.
bu konu Nokia Basın Bülteniyle Tüm Türkiye için perakende satış duyurusunu içeriyor.
ipad mini vardı ? sattın
Merak etme kardeşim 1 2 cm var note 3 le arasındaYuh 6 inç ekran ne ya? Note 3 ten bile büyük. Bence kullanılmaz o telefonCebine sığmaz bikere. Oyun falan oynarsın ama bi telefona göre bence aşırı büyük aynı tablet gibi :S
Olsun note 3 te cebe sığmıyo kiMerak etme kardeşim 1 2 cm var note 3 le arasında
Abi burada herkesin duygularına tercüman oldun gerçekten dediğin gibi şu an için 1529 nin o fiyattan pek Bi gideri yok açıkçası bende çoktandır bekliyorum ama türkiyede bu alım gücüyle, bu fiyattan dolayı pek fazla satış yapmasını beklemiyorum zaten ancak kurlar doğru düzgün bir yere gelir ancak öyle biraz satış rakamına ulaşabilir gibi geliyor bana. Bence de bu telefon için beklemek en iyi olay şu an. Ancak gider nasıl olduğunu da incelerim yani onu acayip merak ediyorum doğrusuO kadar zengin değilizki (kendi adıma). Bence L1520 için bu kadar kasmayın arkadaşlar. Elinizdeki telefonlardan öyle çokta fazla abartılacak beceri üstünlüğü olmadığı halde çok abartı olan fiyat farkını ödemeyin. Belki foto çekimleri az bişi daha net olacak ama afiş mi bastıracaksınız arkadaşlar, yani değer mi emeklerinize kazançlarınıza? 920 nin becerileri gayet yeterli ve tatminkar. Yani fiyatına ve beceri farkına bakınca, zengin değilsen paranı çöpe atmış gibi olursun. Yani kalkıp cebinden 1000 lira fazladan para çıkaracaksın ve bir bakacaksın ki senin önceki telefonunda aynı şeyleri yapıyordu e boşuna mı verdin o 1000 lirayı ki? Yani düşünsenize durup dururken normal bir insan sadece fotoğrafına pc ekranında zoom yaptığında "daha netmiş lan" demek için 1000 lira para öder mi ya? (Benim fikrim). 8.1 ile elinizdeki telefonlar sizi bayağı götürecektir diyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?