6. Avatar Yarışması Sonuçlandı ! İşte ilk üç...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
6. Avatar Yarışması Sonuçlandı ! İşte ilk üç...
6. MAXİCEP AVATAR YARIŞMASI SONUÇLANDI !

1- Nazy
2- JaNbErG
3- manyak!

Tebrikler..

CanceR

CanceR

Üye
tebrikler nazy durdun durdun turnayı gözünden vurdun ;)

ouSahin

ouSahin

Üye
ilk üçte benim en yakın arkadaşlarım süper ya :)

tebrik ederim üçünüde :) :dance:

CanceR

CanceR

Üye
ben manyağım 1.liğne kesin gözüyle bakıyodum çıkışı hızlı oldu ama sonrdan durdu :D

sonbela

sonbela

Üye
tebrik ederim ilk 3ü hatta herkezi tebrik ederim yarısmaya katılıp güzelleşmesini sagladıkları için :D

huseyin61

huseyin61

Üye
tebrikler nazy

kurt bey

kurt bey

Üye
bu yarışma hiç içime sinmedi. bence bundan sora yapılacak yarışmalar katılımcıların arasında pusula usulü yapılmalı. Sırf kazanmak için uyduruk üyelikler açtıran tüm arkdaşlarıda kınıyorum.

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
bu yarışma hiç içime sinmedi. bence bundan sora yapılacak yarışmalar katılımcıların arasında pusula usulü yapılmalı. Sırf kazanmak için uyduruk üyelikler açtıran tüm arkdaşlarıda kınıyorum.
Kesinlikle, ben de pusula yapalım istedim, ama Negative anket olsun deyince tabikide aksi olmuyor :oke:

mservank

mservank

Üye
Tebrik ederim manyak!

Ozan

Ozan

Admin
Kesinlikle, ben de pusula yapalım istedim, ama Negative anket olsun deyince tabikide aksi olmuyor :oke:
Bundan sonra yarısmanın nasıl olacagina, düzenleyecek yada organize edecek arkadas karar verecek öyleyse, yani bana görüş için birşey sorulmasın derim ister istemez etkilemis oluyorum çünkü. İlla şöyle böyle yapın da hiçbir zaman demedim.

Anket oylamaya açık olup kimin oy attıgı görülürse, fake üyeliklerle kendi oylarını yükseltenler zaten belli olur diye düşündüm. Pusula çok zahmetli ve katılımı çok az olmakta. Birçok üye aktif katılım saglayamıyor, her üyeye pusula pm i gönderecek degiliz o yüzden katılım ve faaliyetin iyi olması için tüm üyelere açık bir durumda olması sart kaldı ki iyi sonuc alan üyelerin fake üyeliklerle aldıklarını sanmıyorum, listeye sürekli bakıyoruz 3-4 yeni üye aynı kisiye oy atsa zaten kolayca görülebiliyor.

Bu arada kazanan kisilere maxipuan lar eklendi . :oke:

Tebrikler

hackerby17

hackerby17

Üye
Tebrikler Nazy JaNbErG ve manyak! Başarılarınızın Devamını Diliyorum ^^

Nazy

Nazy

Üye

Ancak Saçma Nedenlerden Dolayı (Avatar Haricinde) Oylarını
Değişik Yönde Kullanan Arkadaşlarıda Kınıyorum
Bu Yarışma Gerçekten Bir Avatar Yarışmasımıydı Sizce

*Kimin Daha Çok Seveni Var Yarışması,
*Kim Daha Güzel Kek Yapar Yarışması,
*Arkadaşım Birinci OLsun Yarışması,
*Biz Gurubuz Bizim Farkımızı Anlayın Yarışması

Adını Tekrar Derlemek Lazım:(

Anıl Umut

Emekli Yönetici
yarışma aynen nazy nin dediği gibi oldu kimse kimsenin avatarına bakmadan oy attı yok benim arkadaşım yok bilmem ne bu da çok sinir bozucuydu inşallah bidahakine daha bilinçli olunur

ben 10 oyda kaldım bana oy atanlara teşekkür ediyorum kısmet değilmiş bidahakine inş.

tebrikler NAZY

manyak!

manyak!

Üye
yani bencede benim avatarım daha güzeldi:ehe şaka bi yana öncelikle nazy ve janberg i kutluyorum sonrada kendimi :) kek olayını yarışmaya renk versin die çıkarmıştım sorun olduysa herkesten özürdilerim:( önemli olan yarışmaktı:ehe herkese ii forumlar....

mservank

mservank

Üye
yani bencede benim avatarım daha güzeldi:ehe şaka bi yana öncelikle nazy ve janberg i kutluyorum sonrada kendimi :) kek olayını yarışmaya renk versin die çıkarmıştım sorun olduysa herkesten özürdilerim:( önemli olan yarışmaktı:ehe herkese ii forumlar....

Zaten keke bakarak ta oy atan olduğunu hiç sanmıyorum sadece klasik yarışmayı biraz eğlenceye dönüştürelim dedim.Bence kötü de olmadı ama yiyedceğim kek gitti.:ehe

CK1991

CK1991

Üye
tebrikler manyak! favorilikten 3.lüğe Nazy patlama yaptı:D

Kaptan

Kaptan

Üye
:agla:agla:agla:agla ilk kaçtayım acaba ( süper laf ama demii :coold: )

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
tebrikler nazy :) oy kulanan herkese tesekkurlerımı iletiyorum sağolun

Kaptan

Kaptan

Üye
bu arada ilk 3ü tebrik ederim yazmayı unutmuşum yukarda :pro:

ve bundan sonraki yarışma da fake siz yarışalım arkadaşlar ve de arkadaşınıza vermeyin en güzel avatara verin ( benimki olabilir :islik:islik )

ycg35

ycg35

Üye
tebrik ederim nazy...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt