Valla bende başladığımda espriler yapıldı ama gel gorki şimdi kursa falan gitmesemde top calabiliyorum block basabiliyorum. Eskiden baskette atardim ams gözlerim iyice bozuldu onu da yapamıyorum artık
kolların hepsine zamanla alışır merak etme ama tavsiyem spora başlamadan evvel protein alman az yağlı peynir ye ve miden kaldırırsa çiğ yumurta iç yada a.a protein tozları kullan bol bol süt iç destek almadan kasların güçlense bile cılız kalır
Asla ve Asla çiğ yumurta YEME! Çiğ yumurta mide derisi için çok tehlikeli ama çiğ yumurtayla yoğurdu karıştırıp yiyebilirsin fakat tadı berbat.O yüzden önermiyorum.
Anlayanlar bi baksin benimde sorunum bu arkadasla ayni gibi kollarim cok gucsuz ayrica asiri zayifim. Bende de 2 tane 5 kg dumbell var ama ne yapacagimi bilmiyorum
Bu çok normal ama göğüsleri en çabuk ve sağlam geliştiren hareket bu.O yüzden zor da olsa yapmaya çalış.Fakat canın yanıyorsa kendini zorlamamalısın.
- - - Eklendi - - -
Asla ve Asla çiğ yumurta YEME! Çiğ yumurta mide derisi için çok tehlikeli ama çiğ yumurtayla yoğurdu karıştırıp yiyebilirsin fakat tadı berbat.O yüzden önermiyorum.