• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

5mp'lik Yeni Philips Xenium X830!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
5mp'lik Yeni Philips Xenium X830!

Pil performanslarıyla ünlü Xenium serisinin yeni cihaz X830 fotoları nete sızdı. X810 ve X820 üzerine kurulu olan cihaz 3" dokunmatik ekranda WQVGA, yani 240x400 piksel çözünürlük sunuyor. 5mp'lik kamera autofocus destekli ve LED flaşlı. Bağlantı özellikleri olarak GPS, wi-fi ve BT göze çarpıyor. 05 x 53 x 15.5mm ebatlarındaki cihaz 120g ağırlığında. 47mb dahili hafıza sunan X830 microSD genişleme yuvası ile daha fazla hafızaya da imkan sunuyor. Cihazda 3G bulunmuyor. Pazar olarak Çin ve Rusya'nın hedef alındığı söyleniyor.

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR

ash54

ash54

Üye
şükür sonunda 5 mpye geçebildi.

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Philips kendini geliştirmeye başlamış

Ermeydan

Ermeydan

Üye
Haber için teşekkürler. Artık bende buralarda takılıyorum.:spr Ama fazla takılmam heralde.:coold:

Philips ten güzel bir ürün. Büyük bir ihtimalle fiyatıda ucuz olur. O yüzden Türkiye de yüksek satış rakamlarına ulaşabilir.

kemmmal

Üye
görünümde x800 e benzesede 5 mp kamera flaş wifi falan işi kurtarıyor :D ama bakalım ekranı yan kullanabilecekmiyiz

arslansem

arslansem

Üye
Ekranı çok mu mat yoksa foto mu böyle :coold:

alperen1313

alperen1313

Üye
bu cihazları seviyorum ben

Ozan

Ozan

Admin
Özellikler çok güzel bu özelliklerle pil olayını nasıl halletmiş acaba Philips. Yine pil süresiyle ünlenemez sanırım :)

semih01sem

semih01sem

Üye
şarjı ne kadar gidiyor?

memişoğlu

Üye
arkadaşlar philips x830 şubat ayında türkiyede piyasaya sunacak

okan48

Üye
fiyat hakkında bilgisi olan varmı ark daşlar x 800 kullanıorum 830 a geçecem...

meh_88

Üye
2 ay oldu hala çıkacak şubatta çıkacak demiş birisi neye istinaden söylediyse artık lütfen uyduruk kaydırık şeyler yazmayalım.:off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt