5MB-Freespace v 1.00 s60v3 symbianOS9 unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

s.en.ineserin@

s.en.ineserin@

Üye
Teşekkürler

omunal

Üye
n95'im müthiş hızlandı sağol dostum

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Önemli değil arkadaşlar işinize yaradıysa ne mutlu bana.

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
bu program tam olaark nereye müdahale ediyo bi bilginiz var mı arkadaşlar?

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
teşekkürler

gncerhan

gncerhan

Üye
teşekkürler :oke:

djsam35

Üye
makineye chip tuning yapıo:D cidden hızlandı

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
hata veriyor

hakan.cbs

Üye
eyvallah

kalisto

Üye
Hey millet N95 e kurdum programı ama nerden çalıştırıcaz? Uygulamalar altına gelmedi program.

delikadir21

delikadir21

Üye
Hey millet N95 e kurdum programı ama nerden çalıştırıcaz? Uygulamalar altına gelmedi program.

hayir orda yok zaten calistirmana gerek yok. Sadece cep teli kapat ve ac. Otomatik olarak yer acilacaktir. Uygulamalarda bise yoktu bendede. Yükleyen arkadasa tsk! Bi sorum olacak: 5mb acilinca programi silebilirmiyiz?

darknesess

Üye
arkadasım valla hafızada yer acmıyor ama benim tel hafızası full dolu olmasına ragemen tel gercekten hızlandı eline saglık

volpan

volpan

Üye
teşekürler enteresan telefonu nasıl hızlandırıyo anlamış değilim ama şunu söyleyim bu mümkün

Kamilan1

Üye
Arkadaslar bende denedim!! Ben de tam 5 MB bosaltti C: dan. Hizlanmaya gelecek olursak pek bir fark göremedim!! Sanki biraz daha hizli gibi ama net olarak söyleyemiyorum cünkü zaten hizliydi pek bir sey yok üstünde!!
Navigasyon, birkac programm, bir kac theme okadar! Su an yani tam 86 MB bos! Önceden 81 idi!!

Selamlar

Antikcep

Üye
systemdeki gereksiz bir dosyayı silip kendi dosyasını koyuyor. Doğal olarak 5mb yakın yer açıyor. Cihaz hızlanmaz..

Cynical

Cynical

Üye
Telefon hafızasındaki 4.5 MB'lık firmware güncelleme geçmişi dosyasını değiştiriyor. Ilk yüklenildiğinde görsel olarak hızlanma sağlasa da fazla uzun sürdüğünü söyleyemem. Telefon kapatılıp açılınca normal hızına (N73 için normal yavaşlığına) dönüyor.

Casy

Casy

Üye
32 mb ram var. Ama ben maximum 16.4 mb gördüm . Denicem sağol.

bark_41

bark_41

Üye
bendede yarıya kadar yükleniyor sonra iptal oluyor...telefonum sertifikalı ama neden böyle yapıyor,yardım arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

teşekkür ettim

silop_kms

silop_kms

Üye
tesekkürler...

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bendede yarıya kadar yükleniyor sonra iptal oluyor...telefonum sertifikalı ama neden böyle yapıyor,yardım arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

teşekkür ettim

tel hafızasına yükle

Üst Alt