5800Xm v51 Firmware (orjinal hacksiz) RED/BLUE/BLACK(TELİ GÜNCELLEME GÖRMİENLER İÇİN)

Sponsorlu Bağlantılar

utku26

Üye
Nadir Bey benim telefonumda 5800 xpressmusic black fakat yanları kırmızı olan 5800 lar güncellendiği zaman aynı iphonelar gibi olmus menüsü böyle ekra ikiye ayrılır gibi oluyor menüye bastıgında çok güzel olmus ama ben güncelliyorum bende aynısı olmuyor *#0000# yaptım özel sürüm versiyonuna baktım benimkisi 51.0006.C03.01 Arkadaşın ise 51.0006.C01.01 Bundan dolayı öyle sanırım bende menümün o şekilde olmasını istiyorum ne yapmam lazım cevap yazarsan sevinirim.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.

akrep6565

Üye
ya arkadaşalar lütfen yardımcı olun ben bu v51 modifiye fw dosyalarını indiremedim error veriyor baska link yok mu acaba

emr-erock

emr-erock

Üye
bunun v51 olduguna eminmisin v50 de 166 mb buda 166 mb....?

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol Kardeş

denemeeee123456

Üye
güncellemeyi görmüyo die jaf la bu kadar uğraşmayın nss ile ülke kodunu değiştir sonra bak nasıl görüyor dediğim gibi yapanlar hemen güncellerken siz her seferinde jaf la uğraşıcaksınız zamanınızı boşa harcıyosunuz resmen

omeru47

omeru47

Üye
kardeş oldu teşekkürler ama sanki bi farkı yok gibi önceki sürümden galiba

Progressivity

Progressivity

Üye
jafı öğrendin mi güncellemesi 2 yada bilemedin 3dk en fazla bence sen zamanını boşa harcıyorsun NSU ilee

denemeeee123456

Üye
jafı öğrendin mi güncellemesi 2 yada bilemedin 3dk en fazla bence sen zamanını boşa harcıyorsun NSU ilee
jafı öğrenmen zaten boşa giden vaktin olcak jaf ı biliyosun diyelim yine her güncellemede uğraşmak zorundasın ama nsu ile böylemi bir kez ytaptıktan sonra pc suite ile tak güncelle :oke:

regasoft

regasoft

Üye
Nadir Bey benim telefonumda 5800 xpressmusic black fakat yanları kırmızı olan 5800 lar güncellendiği zaman aynı iphonelar gibi olmus menüsü böyle ekra ikiye ayrılır gibi oluyor menüye bastıgında çok güzel olmus ama ben güncelliyorum bende aynısı olmuyor *#0000# yaptım özel sürüm versiyonuna baktım benimkisi 51.0006.C03.01 Arkadaşın ise 51.0006.C01.01 Bundan dolayı öyle sanırım bende menümün o şekilde olmasını istiyorum ne yapmam lazım cevap yazarsan sevinirim.
kardeşim sende de aynı özellik var yapman gereken sadece şu ayarlardan kişisel gir oradan temalara gir oradanda hangi temayı kullanıyosan onun üzerine seçenekleri tıkla sonra tema efektlerini açık yap sonra menüde ki değişimi gör :oke:

utku26

Üye
kardeşim sende de aynı özellik var yapman gereken sadece şu ayarlardan kişisel gir oradan temalara gir oradanda hangi temayı kullanıyosan onun üzerine seçenekleri tıkla sonra tema efektlerini açık yap sonra menüde ki değişimi gör :oke:

Çok Teşekkür ederim dediğinizi yaptım ve oldu...tekrar tskler :)

sawyer32

sawyer32

Üye
Nokia 5800 için yeni bi sürümle karşımızda ama daha çogu tel bu güncellemeyi görmio (benimki gibi)
Aşagıdakileri dikatlice okur ve birebir yaparsanız sorun yasamazsınız

Önce yazılımı indirin
Ve Yükleme için gerekli programları
RAR PASS= www.maxicep.com

KURULUM
1) dosyaları indirin ve önce yazılım dosyalarını yükleyin (ilk dosya)
2) JAF.rar dosyasını çıkarın ve JAFSetup1.98.62.exe yi yükleyin ve Teli kapatıp usbye takın OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 yi çalıstırın (win 7 kullanıcısıysanız uyumluluğu xp sp 3 e alın)
3) açılan ekranda go ya basın

4) yeni açılan ekranda aşagıdaki resimdeki sıra ile işaretleyin
(not= use in e tıkladıgınızda karşınıza çıkan pencerede RM-356 YI SEÇİN VE YANDAKI YEREDE EURO2 TURKEY TEL RENGİNİ SEÇİN)

FLASHA TILADIKTAN SONRA GELEN SORUYA EVET DEYİN VE POWER TUŞUNA Bİ KERE BASIN
DOLUM TAMAMLANDIKTAN SONRA TEL LOCAL MODDA AÇILACAK PROGRAMDAKI PHONE MOD BÖLÜMÜNDEN NORMALI SEÇİN VE NOKIA YAZISINI GÖRÜNCE TELİ USBDEN ÇIKARIN
telefon açılınca direk kapatın ve HARD FORMAT ATIN (KIRMIZI+YESİL+FOTOGRAF+POWER TUŞU]

KURULUM TAMAMDIR
NOT FOUND HATASI ALANLAR
JAF.rar klasöründen çıkan ufs_drivers_last_v10606.rar arşıvindeki dosyaları çıkartıp
C:\Windows\System32
ve
C:\Windows\System32/drivers
klasörüe atsınlar
aynı hatayı yinede alırsanız herşeyi kapatım antivirüsü iptal edip tekrar yapın

:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:

Bende RM-588 Nokia 5230 var. Navifirm ile gerekli dosyaları indirdim. C: ye de gerekli dosyaları aktardım ama Jaf benim RM-588 i görmedi...

Yabancı dildeki bir kaç sitede olan screenshot larda 5230 u gösteriyor ama bende olmamasının sebebi indirdiğim jaf sürümünden mi , yanlış aktarma ve/veya indirmeden mi yoksa jaf yama eksikliğinden mi ?? :allalla: :hmmm

Yardım edecek / konuyla ilgili bilgi verecek arkadaş varsa bilgilendirmesi iyi olur :evet:

berkakcengiz

berkakcengiz

Üye
Arkadaşlar..Zaman_yolcusU 'nun anlattığı herşeyi adım adım doğru bir şekilde uygulamanıza rağmen pozitif sonuç alamadıysanız telefon üzerinden tekrar güncellemeyi deneyin.Ben , arkadaşımızın açıkladıklarını uygulamadn önce telim güncellemeyi görmüyordu fakat şimdi gördü.

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Bende V.50 den farkını cözemedim bire bir aynı gibi

enka

enka

Üye
bende yükledim değişen bişey olmadı saten ne işe yararki en iyisi indir yükle

ozkan1979

ozkan1979

Üye
bunu modifiyeli yazılım attıktan sonra bunla orjinal e dönebilirmiyiz acaba

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
bunu modifiyeli yazılım attıktan sonra bunla orjinal e dönebilirmiyiz acaba

Aynen bende bunu merak ediyorum Nokia 5800XM & Nokia 5530XM İçin Nokia C6 v11.0.029 Türkçe FW (Widget Destekli En Stabil Çalışan FW) yüklü eski haline bu yöntemle getirebilme şansım varmı ?

keansue

keansue

Üye
Çoooooooooooooooooooooooooook Ama çok sağol dediklerini yaptım anında oLdu işte budur çok sagol

antijen

antijen

Üye
teşekkürler, güncel sürüm birkaç gündür epey kafamı kurcalıyordu. Anlatımla kolayca yapıverdim

SilentOne

SilentOne

Üye
ellerinize sağlık

Üst Alt