5800Xm v51 Firmware (orjinal hacksiz) RED/BLUE/BLACK(TELİ GÜNCELLEME GÖRMİENLER İÇİN)

Sponsorlu Bağlantılar

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcıda ciddi bir performans artışı var

maverick1

Üye
arkadaşım rapide yüklediğin program artık indirilemiyor.ilgilenirsen sevinirim

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
    Konu Sahibi
hemen düzeltyorum

--------------- Ekleme ---------------

link düzeltildi

salih-74

salih-74

Üye
kardeş rar şifresi nedir acaba

canb34

canb34

Üye
teşekkürler kardeş bir kaç yerde denedim olmadı inş burdan olur deniycem

salih-74

salih-74

Üye
tamam teşekkür

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
    Konu Sahibi

selmand

Üye
ben hepsini yaptım ama hala not found hatası alıyorum :S hatta ek driveri elimle kurdum gereken yerlere attıkdan sonra şaştım kaldım walla :S işten anlamayan birisi olsam neysede kaç yıldır bu işlerin içindeyim.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
    Konu Sahibi
jarzın dolu olsun ve diger usbleri çıkart

canb34

canb34

Üye
hocam bende bu ppm mcu filan o flash ları bulmuyo yazılımı başka yerden indirmiştim şimdi burdan indiriyorum sorun nedir anlamadım yardım edebilir misiniz

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
    Konu Sahibi
burdakini indir kur

canb34

canb34

Üye
kurdum da şurda telefonu kapatıp usb bağlayın demişsin ama o zaman offline mod a tıklayınca programda program yanıt vermiyor diyor telefonu açıp yapmayı denedim mcu flash ları filan buldu telefonu seçme yeri çıktı flash a basınca firmware ı atmadı yine anlamadım

tamam yaptım

olciay

olciay

Üye
eyvallah birader resimli anlatımın çok net olmuş , ayrıca performans ta ciddi artış var bilgilendirmeden geçmek istemedim...

akimito

akimito

Üye
win 7 64x de yükledim güncelleme yaptım sorun yok..
hız olarak evet biraz var...iyileştirme istedigimiz gibi olmasada fark var..ben red kullanıyorum navi black olarak jaf ile flashladım....

Progressivity

Progressivity

Üye
teşekkürler kardeşim çok kısa ve öz bir anlatım olmuş bende ilk defa hayatımda jafla flash attım 2 kere beceremedim 3.de hallettim çokta karışık değil aslında dikkat istiyor biraz

can't load WinScard.dll hatası alanlar muhtemelen emulatörü açmadan direk jaf programını çalıştırmaya çalışıyolardır ayrıca driverlarda hiç bi problem çıkarmıyo arkadaşın anlattıgı talimatları bire bir izleyin hiç bi sorun çıkarmıyo

yalnız program açılınca BB5 kısmında normal mode ve CRT 308 kısımları da aktif gözüküyor fakat şekilde o seçenekler aktif değil yapacak olan arkadaşlar ona da dikkat etsinler bi etkisi var mıdır yok mudur bilemiyorum ama ben ilkinde dikkat etmedim olmadı 3.sünde o seçenekleri de kaldırdım oldu bunları da yardımcı olabilir diye söyleyeyim dedim :)

Davulbaz

Davulbaz

Üye
arkadaşlar an itibariyle navifirmde güncelleme gözükmektedir.gerçi burdakinden bir fark yok

canoner

Üye
10 dk once tel uzerınde guncelledım.daha once gunceleme yok dıodu ama ısteyenler artık telefon uzerındende guncelleyebılır..

mertvemert

mertvemert

Üye
ya benim tel güncelleme yapamıor.pc deki programındanda deniorum v.40 olmasına rağmen zaten en yeni sürümü kullanıyorsunuz dio bu neden bi bilgisi olan var mı acaba..yardımcı olursanız sevinirim

PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

bu ne anlama geliyor yükleyemiorum bi türlü..yardım lütfen

camjr

Üye
inşallah wifi sorunu kalkmıştır baglanırken gecersiz sunucu ismi diye uyarı veriyordu

Üst Alt