5800xm v51.2.007 ??? Bu sürümde neyin nesi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustiki212

Üye
    Konu Sahibi
5800xm v51.2.007 ??? Bu sürümde neyin nesi...
Bu gün güncelleme amacı ile baktığımda iki tane v51 sürümü gördüm biri herkesin konuştuğu v51.0.006 diğeride başlıktaki v51.2.007 sürümü..bu iki sürüm arasında fark varmı yükleyen kullanan veya göredn duyan varmı...??? Kafam karıştı hangisini yükleyecez. v51.2.007 daha iimidirki onu yükklesek..???

Noks

Noks

Üye
ilk kez senden duyuorum :S v51.0.006 yuklu bende

mustiki212

Üye
    Konu Sahibi

link burada en son dediğim sürümü gösteriyor....

--------------- Ekleme ---------------

bir link daha kendi oricinal :D yazılımı....

okumus_43

okumus_43

Üye
Arkadaşlar onlar türkiyede değil bak eklenti vermişin USA...

mustiki212

Üye
    Konu Sahibi
İide USA ile bi bağlantı yok verdiğim link yazılım takip bölümü..istersen bide türkiyeden dene 2. vediğim linkin aynısının türkçesi çıkacak sadece yazılım açıklamaları ingilizce oluyor...???

--------------- Ekleme ---------------

sitede gitmiş durumda türkiye sitesinden amerika sitesine atıyor..siteside gitmiş mübareğin..:S

arfter

arfter

Üye
RM-428 modelleri için geçerli o versiyon. Onlar da israil brezilya tayland şili peru venezuela ekvador gibi ülkelerde satılıyor.

mustiki212

Üye
    Konu Sahibi
israel product kodları ile denedim onlardada v51.0.006 yı gösteriyor update olarak..40 tane kod girdim hepsinde 006 yı gösteriyor 007 ne için hala anlamadım..baya ülkenin kini denedim olmadı hep 006 gösteriyor ama sitesinde 007 de var kimler için veya daha product kodları çıkmadımı..????merak ettim şimdi kurmuşken bi kere kuralımda adam gibi olsun???

nejdet can

nejdet can

Üye
sürüm sürüm olasın nokia v6 sürümü çıkarmadın ya:off:

arfter

arfter

Üye
NaviFirmden bir görüntü...

mustiki212

Üye
    Konu Sahibi
eyw şimdi oldu..:)

umutgidik

umutgidik

Üye
Versiyonun batsın Nokia. zaten bu V51 ile kullanıcıları biraz olsun susturdu sanki V60'ı unutun der gibi yada fazla bişey beklemeyin V60'tan gibi :off:

head491

Üye
kardeş sen 5800 a v51.2.007 güncellemesini yapabildin mi yaptıysan hangi kodla yaptın yazar mısın?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
v52 çıktı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt