5800XM•RM-356(V52.0.007+V52.0.101)Optimum^03 Pro™: Darkus Exedra

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asilkomando26

asilkomando26

Üye
    Konu Sahibi
5800XM•RM-356(V52.0.007+V52.0.101)Optimum^03 Pro™: Darkus Exedra
arkadaşlar yabancı siteden bulduğum bu fw hoşuma gitti ama üye olup indiremedim bide dili ingilizce modder arkadaşlar bi ilgilenirlerse fw güzel görünüyor gerçekten

Ali Emre Çirik

Üye
inşallah o resimdeki ikonlar gömülü değildir iğrenç ( şahsi görüşüm ). üye olamadım /:

• Beğen
Tepkiler: PuGatorY

ModderFurkan

Üye
menü ikonları büyük ihtimal öyle ama kendin anna ikonları gömersin :oke:

Ali Emre Çirik

Üye
malesef bilmiyorum ama bakarım. zaten şu anda fw yükleyecek durumda değilim :/ telefonda sorun var flaşlarken Error booting phone... hatası veriyor onla uğraşıyorum :S

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
ben bakaıcam akşam uğraşırım biraz sonra yayınlatım inş. Ama upload çok uzun sürüyor .d

arkadas14

Üye
bu cfw bende var zamanım olursa türkçe olarak atarım siteye

asilkomando26

asilkomando26

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah

jachial74

jachial74

Üye
Sistem olarak diğerlerinden çok fazla farkı varmış gibi görünmüyor. Anna ikonlarını bende pek sevemedim. Zaten annanın kendiside bir tuhaf sistem. Bunun yerine Orion yada xperience kurulabilir gibi. Yinede yabancı arkadaşlarımızdan daha öğreneceğimiz çok şey olduğunu düşünüyorum modlama konusunda.

asilkomando26

asilkomando26

Üye
    Konu Sahibi
anna ikonlar banada güzel görünmüyor hepsi aynı gibi sanaki bilemiyosun neyin ne olduğunu fazla bi fark yok gibi ama simgeleri fena değil en azından değişik

jachial74

jachial74

Üye
o konuda haklısın. Simgeleri değişik. Aslında annanın masaüstünüde portlayabilsek güzel olucak.

agun35

Üye
bu cfw bende var zamanım olursa türkçe olarak atarım siteye
arkadaşım atıcam demişsin cfw yi bekliyorum bide blink konun var orda da yorumum var cevaplarsan sevinirim blkink kullanıyorum güzel bir iki hatası var ilgilenirsen sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt