5800XM - N97 Mini ve C6 v11 FW karışımı En Hafif ve En Hızlı Firmware

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erkanoz07

erkanoz07

Üye
    Konu Sahibi
5800XM - N97 Mini ve C6 v11 FW karışımı En Hafif ve En Hızlı Firmware
Arkadaşlar bu firmware liliantungary tarafından DM formu içinde yayınlanmış ve daha önce bazı arkadaşlar tarafından verilmiş FW'in hafifletilmiş halidir.

Silinenler:
Nseries Temalardan Nseries 4 harici kaldırıldı.
Quickoffice kaldırıldı.
AdobePDF kaldırıldı.
drawing kaldırıldı.
Note kaldırıldı.
Converter kaldırıldı.
Podcasting kaldırıldı.
Share online kaldırıldı.
Mesaj Okuyucu Mesage Reader kaldırıldı.

Eklenen Mod lar:

C6 Temaları eklendi
RomPatcherPlus v2.03 ve gerekli yamalar eklendi
Tarayıcının önbelleği E ye alındı (Browser Cache to E)
Gallery sadece /images klasörünü tarama mod'u eklendi
Önemli uygulamaların çıkış tuşu ile kapanmaması arka pilanda gizlenmesi sağlandı, böylelikle tekrar
açarken zaman harcamıyacaksınız. (Rehber, Mesajlar...vb.)
Numara Çeviricisinin Yan dönmesi engellendi.
FOTA Cache kaldırıldı.
C6 Cache sürücüsü değiştirildi.
C6 Cache (Önbellek arttırıldı)
Ovi contacts Kapatıldı
Ek sensöz özellikleri Ayarlar bölümüne eklendi.
Ses kayıt kalitesi arttırıldı.
WIFI Hassasiyeti arttırıldı.
Improved Heap Size
Improved Rotation Speed
Kamera kapatılınca kaybedilen RAM düzeltildi.
Klit açılırken titreşim tek'e indirildi
Application Policy Mod eklendi

Kendi kullandığım FW dir. Orjinal liliantungary tarafından düzenlenen FW tarafımdan editlenmiştir. Umarım hoşunuza gider.

TAVSİYE;
Socally adlı uygulamayı Ovi den indirip yüklerseniz, rehberinizdeki kullanıcılar ile facebook ve tweter da bulunan arkadaşlarınızı eşleme yapıp, resimleri rehbere otomatik ekliyebilirsiniz. Hatta eşlenmiş arkadaşınız sizi aradığında en son facebook da ne eklediği aramanın üstünde görünecektir. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: suren_cx, ŞenolTÜRK, hayta018 ve 3 diğerleri

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
TeşekkürLer ..

tugrul_27

tugrul_27

Üye
keşke madiafire upload etseydin kardeşim emeğine sağlık batarya sorunu hala devam ediyo ve bu olduğu müddetçe kullanmak pek sağlıklı olmuyo 1yada 1.5 günde bitiyo yokmu bi çözüm

omerynd

omerynd

Üye
kardeş ram kullanımı nasıl ? Eğer operayı kullanırken ikide bir yetersiz hafıza diyecekse hiç kurmayayim. Çok güzel editlenmis eline sağlık ama ram kullanımı çok önemli benim için. yorumlara göre yüklemeyi düşünüyorum

erkanoz07

erkanoz07

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ram kullanımı nasıl ? Eğer operayı kullanırken ikide bir yetersiz hafıza diyecekse hiç kurmayayim. Çok güzel editlenmis eline sağlık ama ram kullanımı çok önemli benim için. yorumlara göre yüklemeyi düşünüyorum

Opera yı ben sorunsuz kullanıyorum. Zaten RAM optimasyonu için gerekli mod ları yükledim. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

mehmet3207

Üye
arkadaşısm dosyayı indiremiyorum sanırım tekrar upload etmelisin ilgilenirsen sevinirim

By Savliusta

By Savliusta

Üye
alternatif bi siteye yüklersen sevinirim kardeş rapid gitmiş megaupload a yükleyebilirsin

BariSCiL

BariSCiL

Üye
Rapid standart üye upload süresi bitmiş. Tekrar yükleyebilir misiniz?

erkanoz07

erkanoz07

Üye
    Konu Sahibi
En kısa sürede yeni link ler ekliyorum...

onurorun

onurorun

Üye
ya böyle ulu orta sorulacak bir şey değil lakin sormak istiyorum ben alternatif olarak 5800 ın kendi fw si dışında başka bi fw kurmak istiyorum sebebi de malum Daha hızlı olması ram kullanımı az ol sun daha iyi teptimeye sahip olsun.Upload ettiğin dosyaya ulaşamadım.Başka bir Fw önerebilirmisiniz acaba?

khytr89

khytr89

Üye
ya böyle ulu orta sorulacak bir şey değil lakin sormak istiyorum ben alternatif olarak 5800 ın kendi fw si dışında başka bi fw kurmak istiyorum sebebi de malum Daha hızlı olması ram kullanımı az ol sun daha iyi teptimeye sahip olsun.Upload ettiğin dosyaya ulaşamadım.Başka bir Fw önerebilirmisiniz acaba?

sorabilirsin kardeş takma kafana. symbian microsoft gibi paralı ve ayrı lisanslı bir işletim sistemi değil.Doğal olarak paylaşılabilen bir işletim sistemi.linklerde de bir sorun yok.ulaşabilirsin.c6 romuda var o da gayet güzel ama bi kaç canımı sıkan sorun var bi de bunu deniycem inşallah o sorunlar yoktur bunda ya da farklı şeyler :D

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

Ferzan

Ferzan

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt