5800XM Müzik Çalar Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cnbrs56

cnbrs56

Üye
    Konu Sahibi
5800XM Müzik Çalar Sorunu
Arkadaşlar 5800ın kendi müzik çalarına bişeyler oldu. Kütüphaneyi yenileyemiyor. Yeni şarkı yüklüyorum yada siliyorum sonra kütüphaneyi yenile diyorum eklenen şarkıyı görmüyor yada silineni kaldırmıyor.Şarkıyı yükledikten 2-3 gün sonra kendiliğinden görüyor. Bi yardım edin lütfen Kafayı yiyecem yaa :vur

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Uygulama yöneticisine gir müzik çaları kaldır ordan.(Eğer müzik çalar gözükmüyorsa yazılım güncelleden güncelle müzik çaları) Sonra forumda mevcut ztn müzik çalar 15.2 idi herhalde indir onu tele yükle

Dtn

Üye
yine olmazsa biraz dandik bir çözüm ama bende işe yaramıştı; yeni eklediğin müziklerden birini telefon hafızasına at,kütüphaneyi yenile,hafıza kartına attıklarını da görüyor o zaman,yani en son sorun çıktığında görmüştü benim.Ben şeye uyuz oluyorum,normalde parçanın 'unvan'ini göstermesi gerekirken bazı parçaların dosya adını gösteriyor bazılarının unvanını.kiminde türkçe karakteri gösteriyor bazılarını telefondan editlemek gerekiyor.saçma bi düzen,bi güncelleme daha çıksa keşke müzikçalara

polat558

Üye
hard format at duzellir teli kapat arama tusu kamera tusu ve acma tusuna basılı tutup bekle kendısı ulke secımıne gelene kadar

cnbrs56

cnbrs56

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama yöneticisine gir müzik çaları kaldır ordan.(Eğer müzik çalar gözükmüyorsa yazılım güncelleden güncelle müzik çaları) Sonra forumda mevcut ztn müzik çalar 15.2 idi herhalde indir onu tele yükle
teşekkür ederim sorun çözüldü.

Ayrıca diğer ilgilenenlerede teşekkür ediyorum

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Eyw.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...