5800xm Hackde sorun...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

woodynsync

Üye
    Konu Sahibi
5800xm Hackde sorun...
oncelikle arkadaslar bu islerden cok anlamam ancak forumda geze geze okuya okuya biraz bilgi edinip birazda cesaretimi toplayıp 5800 ıma hack yaptıgımı sanıyorum:))

[url]http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/artik-herkes-kendi-fwsini-yapabilecek-utk4n-455791.html

y[/URL]ukardaki konudanda faydalanarak orjinal dosyaları navifirm ile cektim...modlamayıda konudan ogrendigim kadarı ile konuda verilen
+ Download Link 11:
SertifikaSız ( unsigned ) yazıLımLarı yükLeyebiLirSiniz.

bu modla birlikte bir kac mod daha atarak kendime bir fw olusturup basarlı bir sekilde telefonuma attım...ve diger attıgım modlar calıstı...(ornek: sıfır tusuna basılı tutunca bluetooth acan mod gibi...)buraya kadar sorun yok olmasınada sorun su ki;

bildigim kadarı ile hackli telefona sertifika gerekmiyor...ki zaten sertifikada alamıyorum :) hackin amacı sertifikalamaya gerek duymamak icin oldugunu biliyorum ama ben unsigned yazılımı telefonuma yukleyemiyorum...hackledigimi zannettigim telefonuma

http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/ndrive-v10-1-15-s60v3-s-1-3-kirilmis-versiyon-443538.html

b
u navigasyon programını kurmaya calısıyorum ancak sertifika hatası alıyorum...

son olarak durum boleyken hatayı nerede yaptıgımı soleyebilecek biri cıkarsa sevinirim...

anılbaran

anılbaran

Üye
1. artık herkes kendi fw sini yapcak diye konu varya onu kesinlikle önermem çünki ordaki modlar c6v20 moduymus uyguladım ve tel açılmadı o yüzden o konuyu bosver 2.hackle yazlım işini karıştıdın galiba o yaptımız şey cfw yani 2 telefonun yazılımı karıştırıp yapılıyo onu yüklemek riskli tabi onu yükleyince tel hackli oluyo ama onu yüklemwden sertifika alarak 5 dk da hacklerim ama cfw falan yapmak uzun iş bende yapmaya basladım ama ben işi ögrenmek için yapıyom sadece

----------Eklendi @ 10:18:51 ---------- Yazıldı @ 10:17:00 ----------

ayrıca niye sertiika alamıyosunki sertifika aldıktan sonra haclemek 2dk sürer

mangdaşire

mangdaşire

Üye
installserver.exe var onu attın mı?

woodynsync

Üye
    Konu Sahibi
1. artık herkes kendi fw sini yapcak diye konu varya onu kesinlikle önermem çünki ordaki modlar c6v20 moduymus uyguladım ve tel açılmadı o yüzden o konuyu bosver 2.hackle yazlım işini karıştıdın galiba o yaptımız şey cfw yani 2 telefonun yazılımı karıştırıp yapılıyo onu yüklemek riskli tabi onu yükleyince tel hackli oluyo ama onu yüklemwden sertifika alarak 5 dk da hacklerim ama cfw falan yapmak uzun iş bende yapmaya basladım ama ben işi ögrenmek için yapıyom sadece

----------Eklendi @ 10:18:51 ---------- Yazıldı @ 10:17:00 ----------

ayrıca niye sertiika alamıyosunki sertifika aldıktan sonra haclemek 2dk sürer

oncelikle sertifika alamama sebebim hiçbir sitenin sertifika vermiyor olması...yaklasık 1 ayı gecgindir sertifika bekliyorum ama hala bir sertifika alabilmis degilim...benim istedigim orjinal 5800 olacak ancak hackli olacak yani istedigim programı imzalamakla falan ugrasmadan yukleyebileyim...bunun icin orjinal dosyalara mod atarak hacklemeye calıstım yada hacklenecek sandım ama olmadı...eger orjinal yazılımını bozmadan nasıl hackleyecegim konusunda bilgi verirseniz sevinirim...

installserver.exe var onu attın mı?

installserver.exe yi gormedim...konusu nerededir yada nereye nasıl atıcaz bilgim yok...dosya ile ilgili bir konu varsa anlatım yapılmıs linkini verirsen bi inceleyeyim...

anılbaran

anılbaran

Üye
şu sertifka sitelerine bende bakıyım bi ayrıca sertifika alınca imzalm ile ugrasmıyon bi tane uygulama imlazıyon oda 10 sn sürüyo daha sonra hack programı ile hackliyon o kadar baskada imza gerekmio

woodynsync

Üye
    Konu Sahibi
nfe ile rofs2 aç,sys/bin içinde installserver.exe olacak,onu şu konudaki ile degiştir:http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ack-yapin-installserver-exe-s60v5-387402.html

cok tesekkurler kardesim...denedim ve sonunda calıstı...sanırım artık hackli oldu :)bir sorum daha var...verdigin konuda rompatcher den bahsetmis...bunuda kurmam gerekiyormu yoksa imzasız programları yuklerken sadece installserver.exe yeterli olurmu?cunku rompatcher ne ise yarıyor bilmiyorumda:)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
cok tesekkurler kardesim...denedim ve sonunda calıstı...sanırım artık hackli oldu :)bir sorum daha var...verdigin konuda rompatcher den bahsetmis...bunuda kurmam gerekiyormu yoksa imzasız programları yuklerken sadece installserver.exe yeterli olurmu?cunku rompatcher ne ise yarıyor bilmiyorumda:)
rompatcher sistem dosyalarına erişimi açar.eger yüklersen bazı programlar daha iyi çalışabilir.

woodynsync

Üye
    Konu Sahibi

rompatcher sistem dosyalarına erişimi açar.eger yüklersen bazı programlar daha iyi çalışabilir.

anladım...cok tesekkurler yardımlarınız için..mod. arkadaslar konuyu kitleyebilirler isterlerse...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt