5800'de film izlemek mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Bence hiçbirini yükleme, bilgisayarına formatfactory programını kur ve telefonuna göre izlemek istediğin filmi dönüştür.
Pek çok oynatıcı denedim, hiçbiri telefonun kendi oynatıcısının tadını vermiyor.

katılıyorum...format factory de 5800 seçeneği mevcut istediğin formattakı fılmı at programa 5800 seçeneği seç dönüştür telefona at (kablosuyla) HD KALİTESİNDE TAKILMADAN FILMI IZLE... kesınlıkle bunun dışında hiçbir program tat vermez...

--------------- Ekleme ---------------

üstelik format factory programıda tamamen ücretsizdir...

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

turko9999

turko9999

Üye
smart movie yi kullanabilirsin böylece altyazıyı gömmek için ayrıca program kurmana gerek kalmaz

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm Karar veremedim telefonu hayırlısıyla bi alıyım uygulanmadık uygulama bırakmıycam :ehe

Clan75

Üye
programlar için teşekkürler ancak indirdiğim smartmovie dosyasında birde ***** dosyası var 5800xm e nasıl kuracağız bu programı birde allok mpeg4 convertor programının kullanımını anlatırsan sevinirim mesela avi veya divx film var pc de bunları hangi formata dönüştürüp telefona atıcam. teşekkürler

brkfrkn_3594

Üye
Bence telefona ilk günden yüklenme yavaş yavaş ağır ağır yükle. Sonra bir bakmışsın telefon uçuyor her taraf ayrı program :) Ben N95'ime öyle yapıyordum. Vista programını yükledim yeni sayfa oluşturdum fakat oyunlar, programlar vs yetmedi. 2 sayfaya sıkış tepiş sığdırdım :)

Vardır ya alkolkeşler bir oturuşta 10 şişe bira içerler daha sonra oturduklarında 11 şişeden aşağısı kesmez :) Onun için yavaş yavaş yüklen ki sonradan çok istemesin :P

eerdogan85

eerdogan85

Üye
programlar için teşekkürler ancak indirdiğim smartmovie dosyasında birde dosyası var 5800xm e nasıl kuracağız bu programı birde allok mpeg4 convertor programının kullanımını anlatırsan sevinirim mesela avi veya divx film var pc de bunları hangi formata dönüştürüp telefona atıcam. teşekkürler

Arkadaşım alloc malloc uğraşma Google a Format Factory Download yaz ilk çıkan adresten indir.
Hem program türkçe hem neredeyse film izlenebilecek bütün telefon modelleri zaten var . Mesela ben 5800 kullanıyorum çevirmek için telefon modelimi seçiyorum o kadar. gerisini o hallediyor. Üstelik orjinal video oynatıcısı ile izlendiği için performansı SmartMovie den kat kat üstün. Altyazı dosyası varsa eğer onuda videoya gömüyor.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Bence telefona ilk günden yüklenme yavaş yavaş ağır ağır yükle. Sonra bir bakmışsın telefon uçuyor her taraf ayrı program :) Ben N95'ime öyle yapıyordum. Vista programını yükledim yeni sayfa oluşturdum fakat oyunlar, programlar vs yetmedi. 2 sayfaya sıkış tepiş sığdırdım :)

Vardır ya alkolkeşler bir oturuşta 10 şişe bira içerler daha sonra oturduklarında 11 şişeden aşağısı kesmez :) Onun için yavaş yavaş yüklen ki sonradan çok istemesin :P

Tamamdır anlaşıldı :oke:

Üst Alt