5800'de film izlemek mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
5800'de film izlemek mümkün mü?
Nokia 5800 xpress musıc cep telefonunda film izlemek mümkün mü?
Olursa nasıl yapılmalı ?
Bi yardım:evet:

celibar

celibar

Üye
bence coreplayer yükle.smartmovie'den daha çok video türünü oynatıyor.

haltie

haltie

Üye
evet ikiside çok güzel

mkryvz

mkryvz

Üye
Bence hiçbirini yükleme, bilgisayarına formatfactory programını kur ve telefonuna göre izlemek istediğin filmi dönüştür.
Pek çok oynatıcı denedim, hiçbiri telefonun kendi oynatıcısının tadını vermiyor.

haltie

haltie

Üye
smartmovieyi denedin mi:hmmm

eerdogan85

eerdogan85

Üye
evet bencede format factory ile telefonuna göre çevir orjinal video oynatıcısında izle. Sonuç harika. Smart movie de görüntü çok hafifte olsa hissettirecek kadar takılıyor.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Bence hiçbirini yükleme, bilgisayarına formatfactory programını kur ve telefonuna göre izlemek istediğin filmi dönüştür.
Pek çok oynatıcı denedim, hiçbiri telefonun kendi oynatıcısının tadını vermiyor.
:oke:

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
bu programları bilgisayara kucam dimi? :D

OğuzcanAbi

Üye
direk telefondan indirebileceğimiz veya izleyebileceğimiz bir site war mı?

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Arkadaşım telefonuna hiç bişey kurmana gerek yok inan bana smartmovieden kat kat üstün kendi video oynatıcısı valla ben yüklüyorum filmleri işyerinde fırsa bulunca izliyoruz arkadaşla :)

Buyur şu programı indir ve telefonuna göre çevir videoları çıkar keyfini

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
evet ff güzel bi prog hem türkçe ama ben nedense bi türlü tam ekran ayarlıyamadım tam ekran nasıl ayarlanıyor ayarlarını yazabilirmisiniz erdogan bey (5800 için)

clawiss

clawiss

Üye
bn yapıorum ceviri yaparak 320*640 yazıodu galiba onu secicen boyut olarak

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
ilk hangisine giriyon tümünü özel ayar tümünü mobile aygıt vs hangisinden ayarlıyon

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Tümüne mobile aygıt ı seçtikten sonra, ordanda sol kısımda telefonunun marka ve modelini bulup seçiyorsun hepsi bu kadar. Yani Nokia > 58xxXM yi seçeceksin böylece video boyutunu felan kendisi ayarlıyor zaten başka hiçbirşey yapmana gerek yok.

Hatta bu programın (Format Factory) şöylede çok güzel bir özelliği var. Eğerki dönüştürdüğün altyazılı bir film ise , altyazı dosyası video dosyası ile aynı isimde olupta aynı klasör içerisinde bulunursa otomatikman videonun içerisine gömüyor yazıyı.

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
yok buda olmadı. ama ben kendim deneye deneye buldum en boy oranı 16:9 olacak tabi ya mantık yürüt biraz 640:360=16:9:aha:

xdragonnnx

xdragonnnx

Üye
:ehe

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
iyi bari konum birilerinin işini çözdü :ehe

frowell

frowell

Üye
Nokia 5800 xpress musıc cep telefonunda film izlemek mümkün mü?
Olursa nasıl yapılmalı ?
Bi yardım:evet:

arkadaşım o yardımcı programlarla yapabılırsın ama en sağlamı FormatFactory programı ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim..:oke:

--------------- Ekleme ---------------

direk telefondan indirebileceğimiz veya izleyebileceğimiz bir site war mı?

sitesinden mp4 formatında filmler indirmek mümkün.:oke:

Üst Alt