5800'a rezistif ekran takmak??

Sponsorlu Bağlantılar

mert32

Üye
    Konu Sahibi
yarın bir foto daha çekerim

Symbianize

Symbianize

Üye
Bunun yerine git x6 al parçaladığına değmez telefonu

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bunun yerine git x6 al parçaladığına değmez telefonu
Hayatının hatasını yaptırma adama ;) Sakın ha X6 alayım deme sorunlu telefon ben 5 ay uğraşıp zorla paramı aldım ;) Neden diceksiniz üst hoparlöründe cızırtı var ve çözülemeyen bir sorun 6 defa servis gördü sonra ana kart değişti yine aynı 5 ayın sonunda para iadesi aldım bilginize X6 ya bulaşmayın ;)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
video çek kalemle ekrana dokun eğer tepki vermezse eli öpülesi adamsın :D

HaqperesT

HaqperesT

Üye
millet yavaş yavaş inanmaya başlamış hee

:zuhaha:

iki panel elektirik akımları farklı mantıkla işler
panelle birlikte panele akım veren devreyi degistirse belki derim (yazılımı geçiyorum)

hamdi mert

hamdi mert

Üye
HD oyun lazım olmuyo mu gardaşş 5800'ına :D
Bi 701 fw'si yükleyiver :ehe

Gülmekten yarıldım alem adamsın ya :D

- - - Eklendi - - -

Ben de geçen 5800 la crysis 2 oynayım dedim hdmi ile tv ye bağladım ekran kartı az geldi işlemciyi de değiştirecem i5 yetmedi i7taktırıcam ekran kartı olarak da MSI N670GTX Power Edition taktıracam usb girişindende bağlıyacam kolu ohh

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
X6 Dokunmatik paneli:

5800 Dokumatik paneli:

Arkadaşlar bence bunların soketleri aynı. Fakat çalışıp çalışmayacağı konusunda karasızım. :)

osman42x

Üye
bizim cihanbeylide çatlak bir telefoncu var o yapar

- - - Eklendi - - -

ama değmez ki adam 80 yaşlarında boşşver

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
mert bi video at da oluyorsa bizde yapalım :D

lolaman

lolaman

Üye
Adamsın bilader güveniyorum sana.Bende dışarı çıkıcam bi arabanın camını çıkarıp telefona takıcam araba camı kadar büyük telefonum olacak sence olurmu?Sonra telefona 8 gb ram atıcam sonra i7 işlemci koycam batarya yerinide prize bağlıycam çalışırmı sence bf3 falan oynarmıyım yüksek detayla olmazsa gt555m ekran kartı takarım cama olurmu sence? :ehe

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
Adamsın bilader güveniyorum sana.Bende dışarı çıkıcam bi arabanın camını çıkarıp telefona takıcam araba camı kadar büyük telefonum olacak sence olurmu?Sonra telefona 8 gb ram atıcam sonra i7 işlemci koycam batarya yerinide prize bağlıycam çalışırmı sence bf3 falan oynarmıyım yüksek detayla olmazsa gt555m ekran kartı takarım cama olurmu sence? :ehe

film de çektir cama :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mert aykutu anarken senin konuya denk geldim. Sahi halen şu resmi çekip yükleme yapmadın. Bak üzerinden aylar geçti.
O muhteşem 5800 ekran görüntülerini vede videoyu bekliyoruz.

Hafiften konu hort oldu ama idare ediniz canım.

enterneoll

enterneoll

Üye
beyler geçen 5800 a ios yükledim şimdi android deniycem ne düşünüyorsunuz bide kamera olarak xperia s inkini kullanıcam ben toplama telefon düşünüyorum başka tavsiyeleriniz var mı ?

random1

random1

Üye
beyler geçen 5800 a ios yükledim şimdi android deniycem ne düşünüyorsunuz bide kamera olarak xperia s inkini kullanıcam ben toplama telefon düşünüyorum başka tavsiyeleriniz var mı ?

aslında windows 8 yüklesen daha iyiymiş. ne iosu ne diyorsun yahu sen? :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Yapma böyle sakalar öldük gülmekten

Otroligt

Otroligt

Üye
:kop: Çok güldüm ya :D Yürü be mert Kendi şirketini bile açarsın :D

bthn1

Üye
bende c5-03 e ac III ü yükledim kasmadan hd oynuyorum. :)

Üst Alt