5800'a rezistif ekran takmak??

Sponsorlu Bağlantılar

mert32

Üye
    Konu Sahibi
olm dalga geçmeyin la :D
düzgün cevap istiyom...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
X6 5 mp yine ona basvur :d:

mert32

Üye
    Konu Sahibi

diyorum :D
Hadi düzgün cevap istiyorum :D

Mert045

Mert045

Üye
Kapasif takamazsın taksan bile yazılım desteklemez.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yazılım sıkıntı olur eveeeet bence üstüne koysun hemen rezistifi çıkarmadan :hmmm

mert32

Üye
    Konu Sahibi
onu deneyecem.Ama şimdi kameradayım.kamerayı değiştirebilir miyim?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Onuda üste eklesin 5+3 oh mis :good:

Mert045

Mert045

Üye
Kardeş sen aklını oynattın galiba yaş kaç senin ?
Eğerki yasın büyükse akıl yaşından şüpheliyim.
Millet o kadar söylemiş olmaz ekran diye dinlemiyorsun. Ekrandan vazgeçtin birde kamera değiştirmeye mı geçtin ? Bu dediklerinin hiçbirini yapamazsın buna emin ol. Boşuna o güzel(!) aklını yorma sen evde resim falan boya.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Hacı murat 131 e ferrari motor taksam hacı murat 131 ferrari olur mu :)

eğer bu gerçek olursa seninde 5800 hayalin gerçek olur :kop2::kop2:

mert32

Üye
    Konu Sahibi
la olum jafla dövecem sizi hee :D

Hadi ya lütfen burda ciddi bir şey soruyorum.Yazılımsal olarak ekranda sorun çıksa bile,kamerada çıkar mı?
çünkü benim arkadaş var kuzen.5228 kullanıyor mesela onun telefonu 2 mp galiba ama başka bir program var flash desteği var ama telde flash yok onun gibi bişey buda :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O.o ailecek mucitsiniz demek kuzenin 5228 iphone 4 olmustur cidden :ehe
La oloom olmaz la o takma sokma sökme unut unut :D Oyun önerem mi oyna enerjini atarsın :D

• Beğen
Tepkiler: sedatsedat

mert32

Üye
    Konu Sahibi
bakalım...Şansımı yinede deneyeceğim.n8 oyunları oynuom 5800da kasıyor ama çalışıyor :D
Bu arada CE3 bilen var mı?

---------- Eklendi @ 23:24:06 ---------- Yazıldı @ 23:20:27 ----------

bana niçin olmayacağını söyleyin ???

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
la olum jafla dövecem sizi hee :D

Hadi ya lütfen burda ciddi bir şey soruyorum.Yazılımsal olarak ekranda sorun çıksa bile,kamerada çıkar mı?
çünkü benim arkadaş var kuzen.5228 kullanıyor mesela onun telefonu 2 mp galiba ama başka bir program var flash desteği var ama telde flash yok onun gibi bişey buda :D

Yahu tamam gerçekçi ol imkansızı iste demiş Che ama olmayacak şeyleride iste dememiş ki ! Bu sadece tatlı bir hayalden öteye geçmez. Hadi donanımı taktın diyelim yazılım işini nasıl halledecen ? Zira yazılım 3.2 mega pixel çözünürlüğe göre ayarlanmıştir.
Hadi yazılımı kandırdın diyelim bu kez kameraya giden voltajıda yükseltmek lazım olacak tahminimce.
Yani sen istediğin kadar bizi jaff ile dövmek için kovala :)

Alacağın cevaplar hep böyle olacak, sadece mizahı yaklaşım ile imkansız olduğunu yazacaklar. Kızma darılma gücenme yok.

---------- Eklendi @ 23:34:56 ---------- Yazıldı @ 23:27:20 ----------

Oyun önerem mi oyna enerjini atarsın :D

:kop2::kop2:

mert32

Üye
    Konu Sahibi
ok :D
Telefon patladı diyecem yalan olacak :aha:
Bugün telefoncuların hepsini dolaştım canım çıktı,telefoncularda olmaz dedi ama ben aldım bir tane ekran sonra kasasını söküp ekranın soketini çıkardım.x6 ekranını takabildim :D Ekran biraz karanlık görünüyor yani orta parlaklıkta.Ama çalışıyor.Fotoğraf çekip koyacağım ama sadece telefonun kamerası var başka yok.Kamera bulunca buraya fotoğraf koyacağım.
Gerçekten kapasitif farkı var.Dokununca daha güzel geliyor ekran.Multitouch desteklemiyor yazılım ama ilk ekranı taktığımda normal durdu sonra kapanıp açıldı arada bir böyle boş yere kapanıp açılıyor nedenini bilmiyorum ??

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çıgır atın ya la :ehe Ama voltajdan dolayı ya soketler yanacak yada kapasitif panel :ehe

mert32

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum voltajdan belkide ekran biraz karanlık.bu akşam belle yükleyecem telefona bir flash atıp deneyeceğim... :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
At at :ehe

mert32

Üye
    Konu Sahibi
ciddiyim,gerçek diyorum çalışıyor.Şu anda elimde telefon.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kurcala vedalas :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt