5800 zil sesi kesilmesi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

stalyosa

Üye
    Konu Sahibi
5800 zil sesi kesilmesi!!!
selam arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım telefonumdan gayet memnunum fakat şu ara bir problemle karşı karşıyayım hackli ve düzenlenmiş bi yazılım kullanıyorum. telefon sesli de iken gelen aramlarda zil sesi önce çalıyor biraz sonra komple kesiliyor fakat aynı anda telefonda aranmaya dewam ediyor. başka bir hackli versiyon yükledim ondada problem geçmedi bunun sebebi hakkında bir bilgiye sahip olan varsa lütfen yardımcı olsun...

deftercim

Üye
selam arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım telefonumdan gayet memnunum fakat şu ara bir problemle karşı karşıyayım hackli ve düzenlenmiş bi yazılım kullanıyorum. telefon sesli de iken gelen aramlarda zil sesi önce çalıyor biraz sonra komple kesiliyor fakat aynı anda telefonda aranmaya dewam ediyor. başka bir hackli versiyon yükledim ondada problem geçmedi bunun sebebi hakkında bir bilgiye sahip olan varsa lütfen yardımcı olsun...
Bendede aynı sorun var son çıkan N97 hackli yazılımı yüklü ,Ustalar bir cevap verin ltf.
Selamlar:megafon:

qpel

Üye
susturma işi vardı sensor ayarlarında mı neydi belkionu açık bırakmışsınızdır gerçi o da sallayınca kapanıyordu

deftercim

Üye
Sensörler döndürme kontrolü oto ekran döndür,alarm erteleme,aramaları susturma kapalı,dokunma kontrolü aramaları susturma ve alarm erteleme açık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...