eger v40 çıkmazsa satmayı düşünüyorum alacak olanlar düşünmeye başlasın
Yazılımıda sorunlu hatalar veriyor ve hard format atmadan düzelmiyor. inanmayan varsa fazlaca pro yükleyip kaldırsın anlar
Allah nokia yı davul etsin hiç yakıştırmadım 
windows 7 kullandığım için hala yapamıyorum...yalnız vista bir pcde deniyorum yine olmuyor destekleyen telefon bulunamadı hatası alıyorum..bağlantıda sorun yok çünkü pc suite telefonu tanıyor...her türlü işlem yapabiliyorum ama yazılım güncelleyemiyorumhttp://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html burda ilk sayfada var..evet benzer sorun bendede var güncelleme bulunamıyor sorun hafıza da değil galiba..sürümü yükselten arkadaşlar nasıl yaptıklarına dair bilgi verirse çok iyi olurşimdiden teşekkürler
son yazılımı yuklesende buyuk ihtmimal aynı seyler olacak benm telefon suan yeni tercih olusturmuyor ama ellemiyorum sorun deilArkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 5800 express music marka telefonumun masaüstündeki tuş ve rehber kısayolları çalışmıyor. ev ekranı temasından "kısayol çubuğu" veya "temel" i seçtiğimde çalışmıyor. "rehber" i seçtiğimde çalışıyor. Bu nasıl iştir? Telefona bilgisayarda virüs taraması yaptırdım virüs çıkmadı. Telefonun yazılımı: 30.0.011
Acaba son yazılımı yüklesem bir değişiklik olur mu? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Elimden bir şey gelmiyor. Şimdiden teşekkür ederim.

nasıl desteklemiyor ya:Syahu bu tlfnda hiçbir progrdmi desteklmy güncellemeyi düşünyrm bişey değişirmi cvap ltfn
menü>uygulamalar>dosya yoneticisi>E:Hafıza Kartı>secenekler>hafıza kartı sifresi orda belirle yazarsa yoktur degistir yazarsa vardır sifrehafıza kartında şifre olup olmadığına nasıl bakacam??