5800 Yeni Yazılım Sürümü V 31.0.101

Sponsorlu Bağlantılar

burak_gs_14

Üye
Kaç dk'da yükleniyor tahmini ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yarım saat sürer..

bittigitti46

Üye
bu 5800 dan hiç memnun kalmadım. hard format attığımda gps i hemen uyduları buluyor ama kapatıp açıp bi kaç pro yüklediğimde gps yalan oluyor gelde uydu bul navigasyon yap :) eger v40 çıkmazsa satmayı düşünüyorum alacak olanlar düşünmeye başlasın :) Yazılımıda sorunlu hatalar veriyor ve hard format atmadan düzelmiyor. inanmayan varsa fazlaca pro yükleyip kaldırsın anlar :D Allah nokia yı davul etsin hiç yakıştırmadım :D

giz_em

Üye
pc suite in windows 7 desteği çıkmış ama yazılım güncellemelerinde hala yok :( windows 7 kullandığım için hala yapamıyorum...yalnız vista bir pcde deniyorum yine olmuyor destekleyen telefon bulunamadı hatası alıyorum..bağlantıda sorun yok çünkü pc suite telefonu tanıyor...her türlü işlem yapabiliyorum ama yazılım güncelleyemiyorum

Progressivity

Progressivity

Üye
win7 veya vistalı pclerde NSU kurulumu anlatıldı forumda araştırırsanız gayette güzel kurabilirsiniz dostlar :)

giz_em

Üye
tşkler yalnız bir türlü yeni yazılım güncellemesini bulamıyor...v31.0.101 çıkmasına rağmen en güncel 30.0.011 görünüyor telefonumda aynı yazılımda olduğu için güncelleme yok diyor

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
nemesisle product kodunu degistirip tekrar guncelleme dene. olmazsa phnx kullanarak flashla sorun kalmaz :oke: gerekli bilgi sitede en guzel sekilde var biseye ihtiyacin olursa ben de diger arkadaslar da kesinlikle yardimci oluruz.

erkanca6679

Üye
arkadaşlar product kodunuza bakın eğer yazılım telefonun üretildiği ülke için o product kodu için yapılmamışsa yüleyemezsiniz ki ben yükleyemedim benim product kodum almanya için ve almanya da benim product kodumun en yüksek güncellemesi 21. 025 ya telefonu hekleyip product koduyla oynayacaksınız kii bu telefonu garanti dışı yapar yada bekleyeceksiniz

cabbar007

cabbar007

Üye
arkadaşım telefon garanti dışı yapmaz yalnış bilgi nemesis programı ile değiştirebilirsiniz ihtiyac olduğunda tekrar eski kodunuzu yazabilirsiniz servise göndermeden önce ;) ben bu şekilde gönderdim hiçbir sorun yaşamadım

giz_em

Üye
nemesisle dediğiniz gibi yaptım...hatta 0587676: Euro2-Turkey Navi bu product code unu kullandm...acaba hata mı yaptım

tamam tekrar denedim ve hallettim bu seferde nokia updater sarj yetersiz bir kaç dakika şarj edin yazıyor....şarj edip tekrar deneyeceğim :)

cabbar007

cabbar007

Üye
telefonun rengi ney?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım ilk olarak nemesisle kodu gir telefonun rangi mavi ise 0559373 bunu gir kırmızı ise bunu 0559083 daha sonra pc suite ile güncelle ben bu şekilde yaptım oldu nadir hoca zaten açıkladı funclubta dikkatli bi oku ilk sayfayı belki bi yerde hata vardır..

gamzebayan

Üye
evet benzer sorun bendede var güncelleme bulunamıyor sorun hafıza da değil galiba..sürümü yükselten arkadaşlar nasıl yaptıklarına dair bilgi verirse çok iyi olur:)şimdiden teşekkürler

tekinsaka

tekinsaka

Üye
BUNLARI DİKKATLİ OKUYUN ÖNCE NOKİA SİTESİNE GİR OVİYİ İNDİR VE.....

Cihazınızın yazılımını güncellemeden önce

Cihazınızın yazılımını güncellemeden önce birkaç basit adımı uygulayarak verilerinizi koruma altına alın.
Güncelleme işleminin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi ve herhangi bir bilginin veya kişisel ayarın kaybedilmemesi için, cihazınızın yazılımını güncellemeden önce aşağıdaki adımları uygulayın.
  • Cihazınızı yedekleyin. Yükleme sihirbazı sizden bunu yapmanızı isteyecektir. Daha fazla bilgi için bkz.
  • Cihazınızın bataryasının tamamen dolu olduğundan ve cihazınızda SIM kart olduğundan emin olun.
  • Cihazınızı USB kablosu kullanarak bağlayın. Cihazınız bağlanmak için hangi modun kullanılacağını sorarsa, PC Suite seçeneğini tercih edin.
  • Cihazınızın hafıza kartı şifreliyse, kartın şifresini çözün. Hafıza kartının şifresini çözmezseniz, cihazınızın yazılımını güncelledikten sonra karta erişemezsiniz. Hafıza kartlarının nasıl şifrelendiğini ve bu şifrenin nasıl çözüldüğünü öğrenmek için cihazınızın kullanım kılavuzuna bakın
Bilgilerinizi yedekleme ve geri yükleme

Nokia Ovi Suite ile adları, numaraları ve fotoğraflarınızı güvenli bir şekilde bilgisayara yedekleyebilir ve gerekirse bunları yeni bir cihaza geri yükleyebilirsiniz.
Nokia Ovi Suite size Nokia cihazlarınızı bilgisayarınıza yedeklemenizde ve rehberi, fotoğrafları veya diğer önemli bilgilerin kaybını önlemenizde yardımcı olur.
Bilgileriniz yedeklendiğinde, bunları orijinal cihaza veya başka bir Nokia cihazına geri yükleyebilirsiniz: bazı ayar verileri sadece yedeklendikleri ile aynı Nokia modeline geri yüklenebilirler.
Bilgilerinizi yedekleme
1. Yedeklemek istediğiniz cihazı USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın. Bunun yerine Bluetooth bağlantısı da kullanabilirsiniz fakat çok daha yavaş olur. Cihazınız size nasıl bağlanmak istediğinizi sorabilir. PC Suite’i seçin, ardından da Tamam’ı seçin.
2. Nokia Ovi Suite’te, Araçlar > Yedekleme öğesini seçin. Nokia Ovi Suite cihazınızı okur ve yedeklenebilecek bilgilerin bir listesini hazırlar.
3. Yedeklemek istediğiniz bilgileri seçin. Yedekleme dosyasının bilgisayarda kaydedileceği yeri değiştirmek isterseniz Gözat 'ı tıklatın.
4. Yedeklemeyi başlatmak için Başlat’ı seçin. Yedekleme sırasında cihazınızın bağlantısını kesmeyin veya kapatmayın. Yedeklemeyi durdurmanız gerekiyorsa, Durdur’u seçin. Nokia Ovi Suite güvenli bir noktaya ulaşacak ve ardından yedeklemeyi durduracaktır.
5. Yedekleme sihirbazını kapatmak için Bitir’i tıklatın.
Bilgilerinizi geri yükleme
1. Yedeklemek istediğiniz cihazı USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın. Bunun yerine Bluetooth bağlantısı da kullanabilirsiniz fakat çok daha yavaş olur. Cihazınız size nasıl bağlanmak istediğinizi sorabilir. PC Suite’i seçin, ardından da Tamam’ı seçin.
2. Nokia Ovi Suite’te, Araçlar > Geri yükleme öğesini seçin.
3. Geri yüklemek istediğiniz bilgileri seçin ve açılır menüden bir yedekleme seçin. Her cihaz için varsayılan ayar en son yedeklemedir.
4. Verileri cihazınıza geri yüklemeye başlamak için Başlat’ı seçin. Geri yükleme sırasında cihazınızın bağlantısını kesmeyin veya kapatmayın veya Nokia Ovi Suite’i kapatmayın. Geri yüklemeyi durdurmanız gerekiyorsa, Durdur’u seçin. Nokia Ovi Suite güvenli bir noktaya ulaşacak ve ardından geri yüklemeyi durduracaktır.
5. Yedekleme sihirbazını kapatmak için Bitir’i seçin.
Sonraki adımlar

Cihazınızın yazılımını güncelleme
Nokia Ovi Suite cihazınızın yazılımının güncellenmesi işlemi boyunca size adım adım yol gösterir.
Cihazınızın yazılımını güncellemek için, Araçlar > Yazılım güncellemeleri öğesini seçin. Cihazınız mevcut olan güncellemelerle birlikte görünür. Aşağıdaki adımlarda size yol gösterecek olan yükleme sihirbazını başlatmak için Yükle düğmesini tıklatın:
  • Başlarken
  • Yedekleme
  • Yükleme
  • Geri yükleme
  • Sonlandırma

Yazılım yüklemesi başladıktan sonra yüklemeyi iptal edemezsiniz, bu yüzden bölümündeki adımların tümünü uyguladığınızdan emin olun.
Yükleme işlemi tamamen sona erene kadar cihazınızın bağlantısını kesmeyin; aksi takdirde veri kaybına neden olabilirsiniZ

YANİ BİR ŞUNU YAPMAKTANM ACİZİZ YAV BİR PROBLEMDE YOK YENİ SÜRÜMDE ATIP DURMAYIN KAFADAN

djembadjemba

Üye
hafıza kartında şifre olup olmadığına nasıl bakacam??

kartalroyal

Üye
yahu bu tlfnda hiçbir progrdmi desteklmy güncellemeyi düşünyrm bişey değişirmi cvap ltfn

kartalice_21

Üye
yaw ardaşlar ben teli yeni aldım daha hiç bişi yüklemedim nasıl yükleyecem bana yardım olursanız cook sevinirim

raziyecimri

raziyecimri

Üye
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 5800 express music marka telefonumun masaüstündeki tuş ve rehber kısayolları çalışmıyor. ev ekranı temasından "kısayol çubuğu" veya "temel" i seçtiğimde çalışmıyor. "rehber" i seçtiğimde çalışıyor. Bu nasıl iştir? Telefona bilgisayarda virüs taraması yaptırdım virüs çıkmadı. Telefonun yazılımı: 30.0.011
Acaba son yazılımı yüklesem bir değişiklik olur mu? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Elimden bir şey gelmiyor. Şimdiden teşekkür ederim.

borulce

Üye
format at telefona(resetle yani)

Sehzade

Üye
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 5800 express music marka telefonumun masaüstündeki tuş ve rehber kısayolları çalışmıyor. ev ekranı temasından "kısayol çubuğu" veya "temel" i seçtiğimde çalışmıyor. "rehber" i seçtiğimde çalışıyor. Bu nasıl iştir? Telefona bilgisayarda virüs taraması yaptırdım virüs çıkmadı. Telefonun yazılımı: 30.0.011
Acaba son yazılımı yüklesem bir değişiklik olur mu? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Elimden bir şey gelmiyor. Şimdiden teşekkür ederim.
son yazılımı yuklesende buyuk ihtmimal aynı seyler olacak benm telefon suan yeni tercih olusturmuyor ama ellemiyorum sorun deil:)
ama hard format atarsan sorun duzelir buyuk ihtimal

yahu bu tlfnda hiçbir progrdmi desteklmy güncellemeyi düşünyrm bişey değişirmi cvap ltfn
nasıl desteklemiyor ya:S
Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 Uygulamaları burada tum programları bulabilirsin..

hafıza kartında şifre olup olmadığına nasıl bakacam??
menü>uygulamalar>dosya yoneticisi>E:Hafıza Kartı>secenekler>hafıza kartı sifresi orda belirle yazarsa yoktur degistir yazarsa vardır sifre

Üst Alt