5800 Yeni Yazılım Sürümü V 31.0.101

Sponsorlu Bağlantılar

cosmo61

cosmo61

Üye
benim zınbırtıda 31.0.008.CO1.01 ama telefon güncellermelerinden evimdeki wlan hattın güncellemeler nokia sitesinden alınıyor diyor ama yeni güncelleme yok diyor bu yeni güncellemeyi nerden bulabilirm arkadaşlarım...

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
Arkadaşlar 101 güncellemesi için Ovi arayüzünü kullanarak bilgisayardan güncellemeniz gerekiyor,.. bende beta vardı, güncellemeleri kontrol ettiğimde 101 güncellemesini buldu ve ayrıca ovi kendi güncellemesini de yapıp daha sonra telefonu güncelliyor,.. Ayrıca club nokia üyesiyseniz güncelleme bilgileri budan böyle sms olarak cebinize geliyor,..:islik

Bendede ovi var v31.0.101i görmüyor ama:agla

hurdacicem

Üye
arkadaşlar bence güncellemeye çalışmayın. gerçekten hiç iç açıcı değil. eski versiyon gayet başarılı. eski versiyondan memnun olmayan varsa yüklesin. değişiklik olmayacak cunku. bildiğiniz aşırı derecede yavaslama hissediliyor. ancak haritası eski şekilde olmus.yanı sımgeler flan guzel.yinede tavsiye etmıyorum. bazen kendı çekıgı vıdeolarda bıle takılarak gıdıyo. 40 ı beklemenızı tavsıye ederım

orokam2332

Üye
bilgisayarından nokia software update ile 31.0.101 versiyonunu yükleyebilirsin.Telefondan olmuyor çünkü dosya ebatı 133mb bayağı büyük.

erdemguven

Üye
arkadaşlar ben yükledim. telefonun yazma dili türkçede iken belli bi yazı karakterinden sonra ağırlaşmaya başlıyordu. bu sorun giderilmiş dilediince yazabiliyorsunuz sorunsuz...

--------------- Ekleme ---------------

ovi de 101 i görmeyen arkadaşlar ovi yi güncelleştirsin bende gördü

mterzy

mterzy

Üye
update i yaptım . Ancak telefon otomatik olarak ingilizceye döndü ve dil ayarlarında sadece 2 dil bulunuyor ve bu diller arasında türkçe yok bunu nasıl düzeltebilirim.

_venom

Üye
arkadaşlar bende güncelleme yaptım bu sürüme benim telefonda ing oldu türkçe seçeneği yok bu neden olur cevaplarınız için şimdiden tşkler

arkadaşlar sakın yüklemeyi bende v21.0.25 varken telefonum süperdi bi güncelleme yaptım telefonumdan türkçe silindi,müzik çalamıyor(cızırtılı çıkıyor) kesinlikle güncelleştirme yapmayın

arkadaşlar sakın yüklemeyi bende v21.0.25 varken telefonum süperdi bi güncelleme yaptım telefonumdan türkçe silindi,müzik çalamıyor(cızırtılı çıkıyor) kesinlikle güncelleştirme yapmayın

cenna

Üye
V31.008 la 101 arasında fark varmı yükleme yapsammı? Bende 008 yüklü.

primera

primera

Üye
ben güncelleyemedim. tüm adımları takip ediyorum ama olmuyor.

carlp

Üye
arkdşlar 5800 en son yazılım yüklydü aldğmda..07.11.2009 tarhinde wireless üzernden bi güncellme yaptım..telde herhangi bir değşklik olmadı..ne güncellmesiydi buu anlayamdm..detaylı bilgi verrsenz çok sevınrm.. lütfen..

joyless

joyless

Üye
arkadaşlar bende yeni güncelleme yaptım ver.31.0.101 fakat türkçe dil destegi bulunmuyor bunu nasıl düzeltebiliriz veya eski versiyonu tekrar yükleyebilirmiyiz.lütfen bilen varsa acil cevap yazsın

meto123456

Üye
meraba bende 5800 ımı yeni aldım versiyonunu yükseltmek icin nokia updater softwareyi kullandım fakat yazılımı yüklerken birden baglantı kesildi yüklemede hata olustu yazısı geldi telefon usb kablosunu cıkarıp yeniden deneyin dedi. bende Çıkardım fakat su an telefonum acılmıyor. açma tusuna bastıgımda ısıkları yanıyor sonra otomatik kapaniyor hemen nokia yazısı bile gelmiyor :(((( tekrar yazılımı yüklemek istedigimde ise updater telefonu görmüyor bu sefer lütfen yardım edin:(((((((

mdanaci

Üye
Ooo şahane olmuş yeni versiyon.
-Ekran dönmesi çok hızlanmış.
-mesaj yazma problemi düzelmiş.
Güncellerken format atmad hayret..
Eski yüklediğim kırık uygulamar çalışıyo.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet son sürüm baya stabil hard format atarsan tam halini görürsün..

cabbar100

cabbar100

Üye
evet son sürüm baya stabil hard format atarsan tam halini görürsün..

Hard format atınca daha mı iyi oluyor. Yoksa hard format atıp kurmak mı daha iyi oluyor. Benim de güncelledikten sonra yüklediğim uygulamalar gitmemişti.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
gerek yok aslında son sürümün değişikliklerini görmek için hard format atılır genelde ama gerek yok..

cabbar100

cabbar100

Üye
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet..:ehe:ehe:ehe

fbforever

fbforever

Üye
tüm sorunlara cevap getireceğini umarak yazıyorum bu yazıyı...
oncelıkle pcnize ovi studio kurun (güncel olması onemlı degıl)
sonra software updateri kurun (güncel olmalı)
daha sonra 5800 ı bilgisayarınıza "usb" ile bağlayın
en son olarakta nokia software updateri çalıştırın ve adımları takip edin
telefonunuza en son surum yuklenecektir

bu işlemler 30-40 dk suruyor...

Üst Alt