5800 Yeni FirmWare Ne zaman Çıkacak...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baya1994

baya1994

Üye
bence arkadaşlar yeni güncelleme gelse iyi olur nokianın 2 hatası var telefona bluetooth üzerinden şarkı atınca müzik mesajlara geliyor ordanda açıp kaydet diyecez çok uğraştırıyor ve ikincisi hafıza kartına bir video yada resim atınca menüdeki galeride gözüküyor oda kötü bence haklı değilmiyim eğer siz düzeltmeyi biliyorsanız söyleyin bende yapayım

mustafa

mustafa

Üye
haziran gibi çıkabilir bence oda mevcut yazılıma şikayet falan olursa

aliçoooo

aliçoooo

Üye
bence arkadaşlar yeni güncelleme gelse iyi olur nokianın 2 hatası var telefona bluetooth üzerinden şarkı atınca müzik mesajlara geliyor ordanda açıp kaydet diyecez çok uğraştırıyor ve ikincisi hafıza kartına bir video yada resim atınca menüdeki galeride gözüküyor oda kötü bence haklı değilmiyim eğer siz düzeltmeyi biliyorsanız söyleyin bende yapayım
arkadasım onun msjlara qelmesinin sebebi symbian işletim sisteminde öyle olduqu için öyle..onu asla deqiştirmez nokia..ayrıca görüntü ve fotorafların aynı yerde göstermesi bencede ii deqil ama buda son zamanlarda cıkardıqı her telde böyle yaptı..kullanıslı olduqunu sanıo nokia ama bnce deqil..ama düzeltmzler onuda..

oktay2617

Üye
yorumlarda gördüm de,şimdi 5800ın yazılımı açık kodlu mu? yani bu dalda dehası olan arkadaşlar bu telin özelliklerini geliştirebilir mi?

toligargala

toligargala

Üye
evet ben yapacam çalışmalara yakında başlıyorum:ehe

staLky

Üye
ben telefonu gittim mal gibi v40 hack seklıyle hackledım telefonu flashladım falan telefon mal oldu ortadakı beyaz menü tusuna basınca 2 saatte acılıo menu video izlerken 10 saniyeden sonra donma ve hangi temayı kurarsam kuruyum menülerde gezerken kasıo gec acıyo bazı selerı nolacak blmıom nası cözümü olacaksa 2 kere tele format hafıza kartına format attım yıne aynı yıne aynı...nokia umarım yeni bi güncelleme getirir bu güncellemeyle benim telde düzelir belki tek umudum. . .virüs vardır diyecem ama virüsde yok tarattım 30 kere telde anti virüsde var f mobile diye ama yok cozemedım bu sorunu... orjinal teması harıc bütün temalar kasıyor telefonda. . .

scuf

scuf

Üye
ben telefonu gittim mal gibi v40 hack seklıyle hackledım telefonu flashladım falan telefon mal oldu ortadakı beyaz menü tusuna basınca 2 saatte acılıo menu video izlerken 10 saniyeden sonra donma ve hangi temayı kurarsam kuruyum menülerde gezerken kasıo gec acıyo bazı selerı nolacak blmıom nası cözümü olacaksa 2 kere tele format hafıza kartına format attım yıne aynı yıne aynı...nokia umarım yeni bi güncelleme getirir bu güncellemeyle benim telde düzelir belki tek umudum. . .virüs vardır diyecem ama virüsde yok tarattım 30 kere telde anti virüsde var f mobile diye ama yok cozemedım bu sorunu... orjinal teması harıc bütün temalar kasıyor telefonda. . .

servise gönder hocam belieli bir ücret alıyorlar yalnız kullanıcı hatası deyip,şu an için V40 hacklemek riskli biraz aceleci davranmışın flaslamakla format falanda düzeltmiyor bu srunu , dedğim gibi servise gönder 1 haftada alırsın geri tek çözüm bu .

staLky

Üye
servisdeydi ztn yeni geldi virüs bulmuslar okadar düzelen bisey yok yani :D virüs blundu donanımda demıs bidaki geisindede blunursa ek ücret alınacaktır falan yazmıslar

baya1994

baya1994

Üye
Arkadaşlar müşde dün nokiaya mesaj atmıştım bugün beni saat 10 da aradılar yeni güncelleme gelecek benim isteklerimde kayıt altına alındı
1.5mp
2.işlemci hızı yüksek olacak
3.omnia yada iphone gibi tema
4.telefondan telefona atılan müzikler mesajlar bölümüne gelmiyecek
5.hafıza kartına atılan müzik veye resim menüdeki galeride gözükmiyecek
6.çift hoparlör olduğu halde az çıkan ses yükselecek

ben bunları söylemiştim ve yeni güncelleme buna göre olacak ben çok mutluyum

staLky

Üye
ohaa ciddimisin kardesim islemci hızı yükselcekmı ohh daha ne isterim tek ıstedgm bu yaa :D oley yaa süpersin kardesim ins olacak ne zaman olcanı bılgı verdılermı?

tektabancam

Üye
kardeş sen beni güldürdün allah da seni güldürsen emi! :) :)

baya1994

baya1994

Üye
arkadaşlar şaka yapmıyorum vallahide aradılar arzu diye birisi benden isteklerimi sordular bende bunları dedim benim dediklerimi iletim 1 aya kalmaz yeni güncelleme hazırlanacakmıs bende çok mutluyum hımm sunu sordum 5800 5 mp kimse olmaz diyolar olur arkadaslar sordum 5800 çok değişik kamera varmış en son üretilen 5800 lar yani 3. seri de bu yüzden nokia n97 ve 5800 iphoneyi gecmek için 5 mp güncelleme yapacaklarmıs ama müsteri bilgileri alınıp sonra güncellemeyi yayacaklarmıs

staLky

Üye
insallah dedigin gibi olur kardes ya.

toligargala

toligargala

Üye
arkadaşlar şaka yapmıyorum vallahide aradılar arzu diye birisi benden isteklerimi sordular bende bunları dedim benim dediklerimi iletim 1 aya kalmaz yeni güncelleme hazırlanacakmıs bende çok mutluyum hımm sunu sordum 5800 5 mp kimse olmaz diyolar olur arkadaslar sordum 5800 çok değişik kamera varmış en son üretilen 5800 lar yani 3. seri de bu yüzden nokia n97 ve 5800 iphoneyi gecmek için 5 mp güncelleme yapacaklarmıs ama müsteri bilgileri alınıp sonra güncellemeyi yayacaklarmıs
biri senle dalga geçmiş olmasın kardeş:) 5mp olması imkansız çünkü bu yazılımsal değil donanımsal bi olay 5mp kullanılan lens farklı 3.2 mp kullanılan lens farklı ama kamerade başka değiklikler yapabilirler...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar müşde dün nokiaya mesaj atmıştım bugün beni saat 10 da aradılar yeni güncelleme gelecek benim isteklerimde kayıt altına alındı
1.5mp
2.işlemci hızı yüksek olacak
3.omnia yada iphone gibi tema
4.telefondan telefona atılan müzikler mesajlar bölümüne gelmiyecek
5.hafıza kartına atılan müzik veye resim menüdeki galeride gözükmiyecek
6.çift hoparlör olduğu halde az çıkan ses yükselecek

ben bunları söylemiştim ve yeni güncelleme buna göre olacak ben çok mutluyum
:kop::kop:imkansız yapmazlar onu

oktay2617

Üye
hayali bile mükemmel bence :) o değilde nokia isterse 5800 gerçekten canavar olur? Mükemmel bir pazar payı oluştu,ama ne yazık ki eskidi,yeni bi tel sürecek piyasaya 5800 canavar olursa kim yeni teli alır? Son bi güncelleme çıkacak gibi ama bizim istediklerimizi vermeyecekler bence? Ama dediğim gibi hayali bile güzel :)

baya1994

baya1994

Üye
yok arkadaşım bende kontrol ettirdim numara nokia ya kayıtlı 5 mp olayına gelince bende lensler farklı demiştim ama nokia 5800 değişik lens takılmıs bu n97 de var 5mp belki yapmazlar ama kamera netleşe bilir ama geri kalan tüm herşey olacakmıs mail geldi çünkü

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
Arkadaşlar nokia 5800 için yeni firmware ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı. Belki ingilizce sitelerde duyan vardır... ingilizcem olmadığı için bilmiyorum...

İnşallah samsungun homescreen i gibi bir homescreen yaparlar ne güzel masaüstüne herşey atılabiliyor onda bunda ise hiçbirşey atılamıyor ...

eğer istersen samsung omnia veya farklı bir modelin homescreen ı gibi yapabilirsin ekranı...bende programı var isteyenler bu konudan bana ulaşabilir... http://www.maxicep.com/symbian-dest...konuda-yardimci-olurum-arkadaslar-305017.html

ya servise gönder flashlasınlar yada kendin flashla...sorun morun kalmaz. ama code kullanıyosan kendı orjınal koduyla güncelle red se red black se black le yani...

buraya hertürlü şikayetlerinizi yazabilirsiniz cevap kesin veriyorlar üstelik hangi konuda şikayet ettiyseniz gerekli kişileri...

lad_enes

Üye
Böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum şaşirtici ama güzelmiş..

baya1994

baya1994

Üye
EsAs_CoCuK baktım bulamadım verdiğin siteye samsungun homescreenlazım bulamadım msn atarmısın [email protected]

Progressivity

Progressivity

Üye
kameranın 5mp olması imkansızda en azından adam gibi kamera ayarı yaparlarsa çekimler çok daha kaliteli olabilir bunu can-ı gönülden istiyorum gerçekten kamera kesinlikle düzeltilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt