5800 Yeni FirmWare Ne zaman Çıkacak...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UniqueDemon

Üye
    Konu Sahibi
5800 Yeni FirmWare Ne zaman Çıkacak...
Arkadaşlar nokia 5800 için yeni firmware ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı. Belki ingilizce sitelerde duyan vardır... ingilizcem olmadığı için bilmiyorum...

İnşallah samsungun homescreen i gibi bir homescreen yaparlar ne güzel masaüstüne herşey atılabiliyor onda bunda ise hiçbirşey atılamıyor ...

baya1994

baya1994

Üye
valla ya yeni güncelleme ne zaman gelecek bilgisi olan varmı

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
gelirse bile pek bişey geleceğini zannetmiyorum sonucta nokia herkes biliyor ne mal olduğunu

Revengeful

Emekli Yönetici
sıradaki güncelleştirmeden henüz haber yok

baya1994

baya1994

Üye
Ya arkadaşlar nokia ya 5800 ne eksiklikler olduğunu söylemek için web sayfası yokmu örn donma oluyor yada baska birşey nokiayı bilgilendirip gelecek güncellemeyi ona göre yapmaları için site yokmu

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Bana sorarsanız Nokia en azından 2-3 ay daha bekler yeni yazılımı duyurmak için. Hele ki açık kaynak kodlu portala geçiş yaptıktan sonra artık topu bize atmış bulunuyor resmen. Geliştirecekseniz buyrun yapın diyorlar açıkcası...

erkara_64

emin olun türk insanı yapar bunu açık kodlu olduğundan dolayı ama biliyorsunuz ki ülkemizde garanti hizmetleri tam randımanlı olmadığı için insanlar fazla kurcalamaktan çekiniyor avrupa şartlarındaki gibi ekonomik düzeyde olsa fiyatları emin olun herkes birşeyler yapar sabredelim elbette bunu yapabilecek türk insanları aramızdadır:)

UniqueDemon

Üye
    Konu Sahibi
emin olun türk insanı yapar bunu açık kodlu olduğundan dolayı ama biliyorsunuz ki ülkemizde garanti hizmetleri tam randımanlı olmadığı için insanlar fazla kurcalamaktan çekiniyor avrupa şartlarındaki gibi ekonomik düzeyde olsa fiyatları emin olun herkes birşeyler yapar sabredelim elbette bunu yapabilecek türk insanları aramızdadır:)
kesinlikle doğru söylüyorsun. Kafası anti'liğe çalışan ülkelerden biriyiz... Yapılan sistemi çözmede sorun yaşamayız ah bide bozduğumuz için para ödemesek.. Nokianın kendi telefonuyla kendine rakip oluruz.... :D

Lacrymosa

Üye
V40'da radyonun uçtuğunu herkes biliyor. Şu radyonun düzeltilmesi için bir yama gerekli.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
V40'da radyonun uçtuğunu herkes biliyor. Şu radyonun düzeltilmesi için bir yama gerekli.
bende radyo sorunu yok sadece web tarayıcısı bazen kendi kendine kapanıyor bide ovi mağazası

Lacrymosa

Üye
bende radyo sorunu yok sadece web tarayıcısı bazen kendi kendine kapanıyor bide ovi mağazası

Nasıl yok? RDS'ye bakın çalışmadığını fark etmediniz mi? Kanal ararken takılmıyor mu? Kanal listesinde de takılıyor.

Perfect!

Üye
valla benim yeni sürümden tek bklentim kısayol çubuğunda kinetik olması bunu yaparlarsa samsung ekranına gerek yok bence

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
Nasıl yok? RDS'ye bakın çalışmadığını fark etmediniz mi? Kanal ararken takılmıyor mu? Kanal listesinde de takılıyor.
bende bahsettiğin gibi sorun yok web tarayıcı ve ovi mağaza sorunu var. bazen kendi kendine kapanıyor oda herhalde modemden kaynaklanıyor olabilir:oke:

aliçoooo

aliçoooo

Üye
bende bahsettiğin gibi sorun yok web tarayıcı ve ovi mağaza sorunu var. bazen kendi kendine kapanıyor oda herhalde modemden kaynaklanıyor olabilir:oke:
hayır arkadasım..ayarlar-baqlantı-veri aramasına gir orayı sınırsız yap snnde maqazan ve web'in kapanmaz ;):oke:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
scuf

scuf

Üye
yeni güncelleme uzun bir süre hatta hiç çıkmaz gibime geliyor daha fazla geliştireceklerini sanmıyorum artık yavaş yavaş 5800 ın devrini kapatmak istiyor nokia çünkü bu telefonla çok uğraştı anca v40 ta oluşan 1-2 hatayı düzletmek için ufak çaplı bi güncelleme çıkarabilir örn. radyo , wi-fi de olan sorunlar gibi onun dışında yeni bişey eklemez yani yeni bişey eklenmiyecekse yeni güncellememinden pek bi anlamı yok bnm için .

Progressivity

Progressivity

Üye
kendi tarayıcısına adobe flash player 9 kesinlikle eklenmeli
ovi maps gibi telefon hafızasına kurulan uygulamaların hafıza kartına kurulmasına izin verilmeli
tüm menülerde kinetik scrolling olmalı
radyo ve wifi sorunu düzeltilmeli
n97 benzeri bir ev ekranı gelmeli, gelemese bile en azından ev ekranı yatay döndürülebilmeli
java geliştirilmeli en azından java oyunlar sesli oynana bilmeli

daha yazmak istesek eksik çok tabikide ama bu isteklerimizi bir şekilde nokia ya iletmeliyiz sesimizi duyurmalıyız ki bizi dikkate alsınlar ne kadar çok talep olursa yeni versiyon o kadar erken çıkar

UniqueDemon

Üye
    Konu Sahibi
Kısacası beklenti çook nokiada iş yook... :D

aliçoooo

aliçoooo

Üye
yeni güncelleme uzun bir süre hatta hiç çıkmaz gibime geliyor daha fazla geliştireceklerini sanmıyorum artık yavaş yavaş 5800 ın devrini kapatmak istiyor nokia çünkü bu telefonla çok uğraştı anca v40 ta oluşan 1-2 hatayı düzletmek için ufak çaplı bi güncelleme çıkarabilir örn. radyo , wi-fi de olan sorunlar gibi onun dışında yeni bişey eklemez yani yeni bişey eklenmiyecekse yeni güncellememinden pek bi anlamı yok bnm için .
arkadasm 5800 devrini nokia uzun süre kapatamaz..çnki telefon devir yarattı dünyayı salladı telefon..ayrıca 5800 için yeni güncelleme çıksın die çabalamassak asla cıkmaz..isticeqiz ki olucak..istemeden kimse kimseye birsey vermez..ßiz isteyelim Nokia Yapar :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt