ozanazy Üye Nadir' Alıntı: yükledin mi ki? Genişletmek için tıkla ... Nadir sen bile 5800'ın olmamasına rağmen merakla bekliyosun FW'yi
Nadir' Alıntı: yükledin mi ki? Genişletmek için tıkla ... Nadir sen bile 5800'ın olmamasına rağmen merakla bekliyosun FW'yi
tlgcn38 Üye Bence bu konuda işten anlayan arkadaşlar aralarında ayarlasınlar sonra yayınlasınlar hepimizin anlayacağı bi şekildee bekliyorumm sizden performans artışı ve bugların gideceği düşüncesi çok sevindirdi beni..
Bence bu konuda işten anlayan arkadaşlar aralarında ayarlasınlar sonra yayınlasınlar hepimizin anlayacağı bi şekildee bekliyorumm sizden performans artışı ve bugların gideceği düşüncesi çok sevindirdi beni..
ozanazy Üye Konuyu Toplam 27 Kişi okuyor. (23 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) ozanazy, fatih_er, tlgcn38, alexiberkan, teober, hacker_127, borbey, bursacity, HackerCelik, begacce, Nadir, kotukoylu, padisah_58, vampiries, cabbar100, kurt_eren_1905, antalyayavu, asiçakal, Mustafa1300, husam10, yesaliens, MURAT1425, bloodthirsty
Konuyu Toplam 27 Kişi okuyor. (23 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) ozanazy, fatih_er, tlgcn38, alexiberkan, teober, hacker_127, borbey, bursacity, HackerCelik, begacce, Nadir, kotukoylu, padisah_58, vampiries, cabbar100, kurt_eren_1905, antalyayavu, asiçakal, Mustafa1300, husam10, yesaliens, MURAT1425, bloodthirsty
Aang67 Üye kotukoylu' Alıntı: kim demiş çalışmadığını 3 saat önce flash attım windows 7 ultimate x64 le Genişletmek için tıkla ... Hadi ya Normal JAF ilemi yoksa oynanmış vb. bir sürüm ile mi?
kotukoylu' Alıntı: kim demiş çalışmadığını 3 saat önce flash attım windows 7 ultimate x64 le Genişletmek için tıkla ... Hadi ya Normal JAF ilemi yoksa oynanmış vb. bir sürüm ile mi?
tlgcn38 Üye ozanazy' Alıntı: Nadir sen bile 5800'ın olmamasına rağmen merakla bekliyosun FW'yi Genişletmek için tıkla ... Hemşerim ya kayserili vardır bi bildiğii
ozanazy' Alıntı: Nadir sen bile 5800'ın olmamasına rağmen merakla bekliyosun FW'yi Genişletmek için tıkla ... Hemşerim ya kayserili vardır bi bildiğii
TheDarKinq Üye navifirmde gözükseydi hackli rofs dosyasını atardık olur ama gözükmedi içim biraz zor olacak?
Aang67 Üye cabbar100' Alıntı: Arkadaşlar yabancı bir forumda RDS'nin tekrar çalıştığı yazıyor. Genişletmek için tıkla ... Evet okudum bende ama Türkiye'de çalışmıyor sanırım.
cabbar100' Alıntı: Arkadaşlar yabancı bir forumda RDS'nin tekrar çalıştığı yazıyor. Genişletmek için tıkla ... Evet okudum bende ama Türkiye'de çalışmıyor sanırım.
-hasangun- Üye vampiries' Alıntı: Hadi ya Normal JAF ilemi yoksa oynanmış vb. bir sürüm ile mi? Genişletmek için tıkla ... 1 ogm jaf emulatore sağ tıkla ve uyumluluktan windows xp ye ayarla 2. bu paket içindeki dosyaları c:\windows\system32 klasörüne at ok dir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
vampiries' Alıntı: Hadi ya Normal JAF ilemi yoksa oynanmış vb. bir sürüm ile mi? Genişletmek için tıkla ... 1 ogm jaf emulatore sağ tıkla ve uyumluluktan windows xp ye ayarla 2. bu paket içindeki dosyaları c:\windows\system32 klasörüne at ok dir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fnldstntn Üye Nadir' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu link sağlam arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Nadir abi bunda türkçe varmi ve hangi renk 5800 için?
Nadir' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu link sağlam arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Nadir abi bunda türkçe varmi ve hangi renk 5800 için?
'Maxi Genç Üye FinalDestinatioN' Alıntı: Nadir abi bunda türkçe varmi ve hangi renk 5800 için? Genişletmek için tıkla ... Var kardeş var
FinalDestinatioN' Alıntı: Nadir abi bunda türkçe varmi ve hangi renk 5800 için? Genişletmek için tıkla ... Var kardeş var
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi s.h.a arkadaşımızın hack konusu açıldı. http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...uygulamalari/5800-v51-hack-format-382372.html
s.h.a arkadaşımızın hack konusu açıldı. http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...uygulamalari/5800-v51-hack-format-382372.html