5800 yazılım güncellemesi. v60.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kam-5

kam-5

Üye
    Konu Sahibi
5800 yazılım güncellemesi. v60.
arkadaşlar ben telefonuma ne pc den nede tlf dan güncelleme yapamıyorum . daha doğrusu herşey görünüyor fakat yazılım güncellemesi görünmüyor. bana v60. güncellemesi lazım yardımcı olursanız sevinirim. bişi daha söyleyeyim belki konu için yardımcı olur. benim tlf. garantisi bu ayın başında bitti. ondanmı yoksa.? kısaca bana link yada program olarak lazım direk yüklemek için .inşallah yardımcı olabilirsiniz. teşekkürler şimdiden herkese.

anılbaran

anılbaran

Üye
ne gibü hata alıyon? Cfw attın mı hiç ? jaf la v60 atarız sana

• Beğen
Tepkiler: kam-5
kam-5

kam-5

Üye
    Konu Sahibi
ben cfw indirdim fakat yüklemedim . cfw v60. yüklemeden oluyormu. bide cfw nasıl yükleye bilirim .yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.

----------Eklendi @ 02:36:57 ---------- Yazıldı @ 02:29:03 ----------

kardeş birde rus sürümünü buldum v60. yüklesem türkçesi varmıdır acaba. bide bu cfw nun bi 3x4 bide 4x4 var hankisi daha uygun olur acaba. ?

----------Eklendi @ 02:40:19 ---------- Yazıldı @ 02:36:57 ----------

rus güncellemesi bu galiba

----------Eklendi @ 02:45:38 ---------- Yazıldı @ 02:40:19 ----------

bişi daha güncelleme hiçbir şekilde görükmüyor. sanki hiç olmamış gibi .

anılbaran

anılbaran

Üye
dostum bi sakin ol evet v60 yüklemene gerek yok cfw için :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
v60 güncellemesini naviden indirsene hacı

kam-5

kam-5

Üye
    Konu Sahibi
Bi dene yeyim sana tekrar dönecem kardeş.

----------Eklendi 01.03.2012 @ 00:01:06 ---------- Yazıldı 29.02.2012 @ 23:54:29 ----------

yaw hacı bana bi link felan gönder yaw ben hassa derde düştüm valla hadi kardeşim ben bulamadım bu meredi bir türlü.

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
symbian-toys.com dan navifirm 1.7 i indir 5800 version60 ı seç Türkçe versionun başında Euro 2 TR yazıyo galiba(c5-03de öyle :D) onu indir sonla phoenix 2011 le flashla.

kam-5

kam-5

Üye
    Konu Sahibi
bi deneyeyim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt