Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 v60 güncelleme sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forever_zest
Üye
Konu Sahibi
5800 v60 güncelleme sorunu
arkadaşlar benim tel. 5800 rm-356 0579269 red v60 güncellemesi yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
şimdiye kadar yaptıklarım format hard , v52 tekrar yükleme ama sonuç aynı
forever_zest
Üye
Konu Sahibi
ilgilenen yokmu bu konu hakkında
dr_ceza33
Üye
kardeş benimde aynı problemim vardı eğer çözülmediyse cevap yazayım(daha önce blog sayfamda yazmışdım ordan alıntı yaptım) Arkadaşlar benim 5800′a güncelleme yapayım dedim ama nafile ne denediysem olmuyor cihaz zaten güncel diyor. Yaptığım araştırmalar sonucunda bunun tek benim başıma gelen bir problem olmadığını öğrendim. Problemi halletim ve cihazımı güncelledim şimdi size nasıl yaptığımı ayrıntılı bir şekilde paylaşacağım. Yapılması gereken tüm normal yöntemleri kullandığınızı var sayarak ve başaramadığınızı kabul ederek anlatayım. 1)Önce burdan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yazılımını indirelim… 2)Programı indirip kurduktan sonra cihazımızı nokia pc suit modunda bağlayalım. 3)Daha sonra Nemesis Service Suite programını çalıştıralım. 4.Resimde gördüğümüz sıralamada gidelim:
Sağ üstteki büyütece tıklayın, sonra “Phone Info” butonuna tıklayın
Sağ tarafta yer alan “Product Data Edit” kutusunun altında yer alan “Read“a tıklayın.
Product Code kısmına yeni ürün kodunu yazın. Sağında yer alan “Enable” kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın tabii ki. Nokia 5800 XM için kullanabileceğiniz Product Code‘ları: 0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED
Kodu yazdıktan sonra write butonuna tıklayın.
Ben denedim başardım sizede tavsiye edeyim dedim…
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
forever_zest
Üye
Konu Sahibi
saol dostum deniyeceğim bakalım olacak mı Product Code bende (0579269 red) farklı sorun oluşturmasın