5800 yazılım güncelleme yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stazz15

stazz15

Üye
    Konu Sahibi
5800 yazılım güncelleme yardım!!!
S.a ben bugün 5800 aldım telefonun sürümü v40 uygulamalarda bi icon vardı yaz. güncelleme die tıkladım 12 mblık v50 sürümünü buldu sizce yüklemelimiyim hatalar fln oluşurmu daha ilk günden sorun çıkar die açıkcası biraz korkuyorum bide güncellerken mavi-siyah-kırmızı kodları varmış bunlarda ne farklılık oluo benimki kırmızı siyah yüklesem nolur mesela

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
güncelle hiç birşey olmaz

gemlikua96

gemlikua96

Üye
v40 sorunsuz yüklendi bende sorun yaşamadım ancak v50 yi önermem

Esendağlı

Esendağlı

Üye
v40 sorunsuz yüklendi bende sorun yaşamadım ancak v50 yi önermem

Arkadaşım v50 yi kullandında memnunmu kalmadın..ben v50 ye güncelledim ve hiçbir sorunda yok.bence cihaz v50 ile daha hızlı vede daha kararlı çalışıyor sanki..

omerynd

omerynd

Üye
kesinlikle v50 v40 dan çok daha iyi. Hatalar düzeltilmiş ve bir yığın geliştirmeler var. Güncelleme dosyasının boyutunun düşüklüğü v40 son sürüm diye düşünülüyordu fakat kullanıcı tepkileri yüzünden v50 yi çıkardılar. 12 mb mi tam boyutunu bilmiyorum ama telefon üzerinden güncellerken v30 dan v50 ye 40 mb falan oluyor. Büyük ihtimal doğrudur. Güncelle derim ben.

gemlikua96

gemlikua96

Üye
Arkadaşım v50 yi kullandında memnunmu kalmadın..ben v50 ye güncelledim ve hiçbir sorunda yok.bence cihaz v50 ile daha hızlı vede daha kararlı çalışıyor sanki..

kullanmadım ama forumu araştırdım ve bir çok sorun olduğunu gördüm o yüzden yüklemedim biliyorum ki benim telefonum sorunlu :D o yüzden hiç bulaşmadım :D :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt