5800 yazılım güncelleme __ Hata alıyorum yardım lütfenn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saerox1

saerox1

Üye
    Konu Sahibi
5800 yazılım güncelleme __ Hata alıyorum yardım lütfenn
Arkadaşlar benim telefonun şuanki versiyonu v31.0.101 ... bunu v40 yapacaktım ozaman v40 hacklenmiyor filan deniyodu o yüzden yapmadım. şimdi v50 yapmak istiyorum vodafone internet kullanıyorum bütün sitelere rahatça girebiliyorum fakat telefondan güncelleme yapacağım zaman ''Sunucu yanıt vermiyor'' hatası veriyo.Pc'den deniyorum olan güncelleme telefonun şuanki yazılım sürümüyle aynı.Ben bu sorunu forumlarda araştırdım hiç aydınlatıcı bi cevap bulamadım.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

^^Positive^^

Üye
Arkadaşlar benim telefonun şuanki versiyonu v31.0.101 ... bunu v40 yapacaktım ozaman v40 hacklenmiyor filan deniyodu o yüzden yapmadım. şimdi v50 yapmak istiyorum vodafone internet kullanıyorum bütün sitelere rahatça girebiliyorum fakat telefondan güncelleme yapacağım zaman ''Sunucu yanıt vermiyor'' hatası veriyo.Pc'den deniyorum olan güncelleme telefonun şuanki yazılım sürümüyle aynı.Ben bu sorunu forumlarda araştırdım hiç aydınlatıcı bi cevap bulamadım.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Böyle Bir Sorun 5800 ın Kırmızı Modellerinde Var...Mavi ve Siyah Modelleri Güncelleniyor...

OğuzcanAbi

Üye
mavi süper 5 dakikada güncellendi

saerox1

saerox1

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html buranın ilk sayfasında 9.cu mesajdakileri aynen yapın güncellersiniz.telefonla değil pc ile güncelleyin.kendi dil kodunuza güncelleme çıkmadığı için o hatayı veriyor.

orda yazdıklarını aynen yaptım.
0587676: Euro2-Turkey Navi
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

bunların hepsini denedim sadece Navi de oldu. diğerlerinden farkı ne navi nin ? red black olsa direk yaparım güncellemeyi ama navi ne oluyor hiç bilmiyorum .

Uploaded with

americanboy

americanboy

Üye
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...