5800 yazılım değiştirme ile yardım lütfenn..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

myhacker

Üye
    Konu Sahibi
5800 yazılım değiştirme ile yardım lütfenn..!!
:megafon:arkadaşlar ben 5800 xm telefonuma navi koduyla v40 yaptım:bann: daha sonralarda v50 çıktı wireless ile telefonda onunda güncelledim ama ben şu anda telefonumu tekrar 5800 v50 red yapmak istiyom yardımcı olabilecek arkadaslar cevaplarınızı bekliyorum...:vur

MSN : [email protected]

bilen arkadaslar msnmi ekleyebilirler...

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Forumda bu defalarca paylaşıldı ah artık bir arama yapsanız... Navifirm programı ile Turkey RED kodunu bulup Nemesis Suite ile Product Code'u değiştireceksin. Detaylı anlatım 5800XM/N97 FanClub konusunda mevcut...

myhacker

Üye
    Konu Sahibi
Product Code'u değiştirdim ama NSU programı yazılım güncel oldugu için baska yükleme yapmıyo

hitca

Üye
ya bilgisayardan yazı sayfası ındirdim telefona attım açmadı neden acaba telefon 5800xm yardımcı olmusunuz

xerkutx

Üye
Arkadaşlar Merhabalar Öncelikle.

5800 Kullanıcısyım Geçen arkadaşımda başka bir markada android yazlım gördüm ve çok güzel bir kullanımı var .

5800 a Bu yazılımı yüklemek mümkünmü ?

Yada android yazılımdaki güvenlik tuş kilidini o şekilde androidde olduğu gibi yükleyebilirmiyiz. İlgilenen ve cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler ilgileri için.

Ben konuyu takip edeceğim umarım yükleniyordur . O yazılım için telefonu değiştirmek zorunda kalacağız yoksa.

xerkutx

Üye
Hala cevap yokmu :)

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum ilgilenirse sevinirim.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
5800a androidi daha yükleyemedik kardeşim mümkün gibde gözükmüyor yenisini alacaksın pamuk eller cebe :D

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
5800 a android yüklemek mümkün değil bu konu forumda daha önce tartışılmıştı .yapan hiç yok forumda ara bulursun.marka olaradeğil de telefonun işletim sistemini değiştirmek diye ara .çünkü konular başka marka teller için açılmış olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt