? 5800 yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hooligan™

Hooligan™

Üye
? 5800 yardım ?
arkadaslar internete girerken daha dogrusu opera mobiledeyken ekran bi anda gri oluo sonra nokia isareti gelio parola sormadan acilio lutfen yardim edin ne.yapmaliyim ???

• Beğen
Tepkiler: Just™

Starsley

Telefon kendini resetliyor bu normal bi şey bütün nokia modellerindede olan bi şey

Hooligan™

Hooligan™

Üye
ama sk sk olua azaltmak icin bisey yapamazmiyiz

• Beğen

Starsley

Sık sık derken zaman söyle

Hooligan™

Hooligan™

Üye
30 dakkada bi onempi bir is yaparkn gidio asil rahtsiz eden beni o

• Beğen

MaxıMember

Üye
Telefonun daha yeni mi?Çok program yuklersen veya virus bulaşırsa daha çok olur.Ben de nadiren oluyo mesela 3 4 uygulamayı aynı anda açınca oluyo

Hooligan™

Hooligan™

Üye
haziran 2010 da aldim 3,4 tane progrm 9 tane oyun var virus progrmlari hakkinda bi bilgim yok istersen onerebilirsin birde sadece opera mobile acik oluo

• Beğen

Starsley

NetQin anti virus programı var onu indir virus falan grmez telefona

Hooligan™

Hooligan™

Üye
Tesekkurler

• Beğen

MaxıMember

Üye
Bence önerilen yazılıma güvenme ovide antivirüs programları var kaspersky ve mobile guard 2 sinden birini indir

Starsley

Kaspkery nedir o cod istiyo ve tam sürüm deil para istiyo bi müddet sonra mobil guard zaten netQin in aracı ve spam lar için virus için deil netQiun bedava ve güvenilir zaten symbian

Hooligan™

Hooligan™

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Fenomen1967

Fenomen1967

Üye
bende bi soru soracam acaba 5800 ev ekranında rehber simgelerini nasıl siyah yaparız

Starsley

Onu ancak tema deiştirerek yapabilirsin dark black temalar var benim bildiğim bu

Starsley

Renk ne telefonun ?

Fenomen1967

Fenomen1967

Üye
koyu kırmızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt