5800 yardım !!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
5800 yardım !!!!!!
arkadaşlar benim telefonum hafif yere düşünce kapanıyor telefon yere düşünce tabi kapanır derseniz sağ

alt köşeyi herhangi bir yere tıklatıca hemen kapanıyor telefon ben bataryanın dişleri ile oynamıştım

acaba ondan mı sorun yoksa içerden mi birşey var telefonu cebime koyuyorum bakıyorum kendinden

kapanmış ne olabilir sorun ?

laveled

laveled

Üye
arkadaşım benim bir zamanlar n95m wardı benim telde sürekli kkapanıdu mesela elimden yatağa atıodm çat kapanıdu telefonun üstünde bi yere bastırıncada kapanıodu bi gün bir kapandı bidaha açılmadı telfnlarda yapamadı 450 tl ye almştm 3 aysonra 60 tlye yedek parca niyetine sattm:ağlarım: yani bi telciye göster

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
garantisi var ona gönderrim o zamn

laveled

laveled

Üye
belki seninki başka sebepten dolayı öledir

Lacrymosa

Üye
Batarya ile oynamışsanız onunla ilgili olabilir.

Revengeful

Emekli Yönetici
Bataryada temassızlık vardır

metinn87

Üye
Bataryadan kaynaklanacağını sanmam geçmeli olduğu için temassızlık olabilir servise gönder kardeş

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
tmm sağolun kağıt koydum üstüne bataryayı sıkıştırsın die bakalım sorun yapıcakmı yapmaz ise bataryadan kaynaklanıyor yenisini alıyım bataryanın

dzynn

dzynn

Üye
Bataryada dişlere temassızlık sorunu olabilir bi bak batarya hareket ediyor mu yerine tam oturuyor mu? öyle sağına soluna dokununca tel.in kapanması çok sacma :) . ama dişlerle oynadıysan fln bi tarafına hafiften zarar vermiş olabilirsin. oynamadan önce de var mıydı bu sorun ?

elagozlu6718

Üye
bataryanın disleri ile onadıysan garanti gitii kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt