5800 Yardım ! ! !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
5800 Yardım ! ! !
Arkadaşlar ben wireless modem aldım 5800 var bana wireless ile gireceğim şu anda gerçekten çalışan bi msn programı ve webde youtubede face vidyo izlemek için prog.verirseniz çok sevinirim.Bi sorum daha olucak bu yeni aldıgım modem
wireless ile bağlanırken hiç şifre felan istemiyo şifreyi nerde koyucaz

Şimdiden çok tşk ler.....

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
tskler,...,.

--------------- Ekleme ---------------

üstteki yorumu telden yazdım skyfireyi biliyorum normalde kullanıcam kurdum ama sertifika hatası veriyo ....

Nadir

Emekli Yönetici
ah şu forumu bir öğrenseniz artık..biraz karıştırsanız daha rahat bulacaksınız..

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadım ?......

Nadir

Emekli Yönetici
forumda bölümleri öğrenin artık..her symbian versiyonu için bölümler var..oraları tanırsanız böyle program yardımı istemezsiniz..hemen gider bulursunuz..

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ben bulamadım demiyorumki ordaki skyfire programları genellikle çalışmıyo bu yuzden açtım zaten konuyu çalışan varmı diye

Nadir

Emekli Yönetici
çalıştıranlar var..epzilonom verdi..

Karahasan

Emekli Yönetici
Arkadaşım ben bulamadım demiyorumki ordaki skyfire programları genellikle çalışmıyo bu yuzden açtım zaten konuyu çalışan varmı diye

ne gibi sorunla karşılaşıyorsun...sertifika hatası veriyorsa telini hack yapman lazım

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
Hack derken bu konularda fazla bilgim yok öğretirseniz

çalıştıranlar var..epzilonom verdi..

teşekkürler nadir abi. tekrar burdan da veriyorum http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-web-browser-web-tarayicilar/skyfire-v1-5-0-15194-alpha-version-s60v5-unsigned-288617.html

arkadaşım 5800 için uygulamalara burdan bakabilrisin Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 Uygulamaları

bir de şu konuda Nadir abi sana kesinlikle katılıyorum forumu araştırmadan konu açılıyor. forum forumluktan çıktı. her sorunu olan araştırmadan konu açarsa kimseye yardımcı olamayız ki.

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler......

arkadaşlar bide bu wireless modeme nasıl şifre koyucaz başkası girmesin diye....

arkadaşlar bide bu wireless modeme nasıl şifre koyucaz başkası girmesin diye....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...