5800 yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goncidi

Üye
    Konu Sahibi
5800 yardım lütfen
Selamlar arkadaşlar,
telefonumun ekranında uzun bi süredir fark ettiğim ama pekte servise göndermek istemediğim için önemsemediğin f ğraflardaki gibi, özellikle nokianın ilk alındığında (mavi renkli modele sahibim) kurulu olan temanın o renginde belli olan, boydan boya cizgiler mevcut. Ama beyaz ve açık renklerde belli olmuyor.
Belki yüklediğim uygulamalardandır diye bugün sırasıyla soft ve hard formatta attım. Daha sonra hafıza kartını da formatladım. Fakat değişen birşey yok.

ozanazy

ozanazy

Üye
Garantin devam ediyor ise mutlaka servise vermelisin bence.

goncidi

Üye
    Konu Sahibi
Daha 10 günlük telefon üstadım.. Sadece gri fontlarda belli oluyor , servise vermek de pek istemiyorum telefonu mahvediyolarmış , acaba diyorum geçici bir sorun mu , yazılımsal bir sorun mu anlamadım gitti.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
arkadaşım kesin ekranın soketlerinde bi problem var benim eski k750ide de olmuştu servise gönder bence kvk ya güven telefona hiçbi zararvermezler

İyi forumlar

ozanazy

ozanazy

Üye
Daha 10 günlük telefon üstadım.. Sadece gri fontlarda belli oluyor , servise vermek de pek istemiyorum telefonu mahvediyolarmış , acaba diyorum geçici bir sorun mu , yazılımsal bir sorun mu anlamadım gitti.
Daha 10 günlükse aldığın yere götür birebir değişim için ısrar et. Denemekte yarar var. Eğer kabul etmezlerse servise vermek için çok geç kalma aldığından beri öyle olduğunu söyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt